Tuesday, May 28, 2013

Popcorn Terbang Dari KL

ko ada popcorn terbang?! x de kannnnnnnnnnnnnn. k, ceritanya mcm ni...

kak ros ni mmg tau! ada ke patut dia tayang gambo popcorn (ala2 garret popcorn) kemain beso kt fb. maunya x makyong komen laju2 mintak tlg orderkan hehe...

gambo dlm fb

x memasal kak ros mintak address utk poskan sikit. katanya tkt afne x sempat merasa nnti keluar baby ikut muka dia pulak hehe. esoknya bila bungkusan poslaju sampai... mak oi ni bkn sikit! tp lbh dr cukup utk  1 family merasa. terharu tau... klu dkt aku dh peluk2 ko mama adam oooooiiiii. kt sini x dapek la nk merasa popcorn cenggini klu x menyeberang ke singapore masuk uss sana.


smlm dh pn slmt sampai popcorn yg afne order tp disebabkan seharian takde kt rmh gi jln2 ke rmh makde double h kt pasir gudang & kebetulan family makcik dr kajang dtg so pg td br sempat buka parcel tu. anak2 yg terlebih seronok dr ibunya yg mengidam hahahaaaaa

1/2 kilo pn dh byk tau!



Alhamdulillah, takde pun lemau ke apa. masih rangup & rasanya mmg sedappppppp sebiji mcm garret popcorn tu le. masuk mulut seketol2 x perasan dh masuk berketul2 hahahaaaaa.... idak le afne ngadap sesorg tp share dgn family members yg lain. bnda2 manis mcm ni x blh mkn selalu atau berlebihan ye tak?

tq kak ros, jasamu ku kenang ;)


2 comments :

rosnita zulkifli said...

tq...tq...teringat kat ko time beli ni...mesti ko beli gak klu ada kat kl ..eddy tak jeling ke sbb dah melebihi tahap piawaian dia?? hhehe

Afne said...

eddy tak perasan lg takat hari ni. byk sgt mknn kt rmh hahahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...