Thursday, May 23, 2013

Selamat Bercuti

ehhh... bkn afne yg nk pergi bercuti. dgn perut membuyong dh sarat (next week masuk 36 minggu ok!) ni tak payah la mimpi nk bercuti ke mana2. pusing2 batu pahat je sudah hehe...

esok cuti hari wesak bersambung cuti hujung minggu bersambung cuti sekolah 2 minggu.... msti mak pak kt luar sana dh plan cuti2 malaysia/oversea utk di habiskan bersama anak2/family tersayang. tp kesian lah double H x ke mana2 cuti sekolah ni. hana cool je tp haziq sbk menyebut legoland-zoo-mandi kolam setiap hari. yea, setiap hari. errr... mandi kolam tu weekdays ke weekend blh je tp yg lg 2 tmpt tu rasanya ibu x dpt tunaikan buat sementara waktu sampai lah bbrp bulan lps ibu bersalin nnti. skrg ni pun jln dh mcm penguin, termengah2 bawa bdn & bhgian tapak kaki asik sakit2 (nk kata bengkak tu takde lah pulak) huhuu...

apa2 pun slmt bercuti kpd korg semua. manfaatkan hari cuti anda sewajarnya ;)


6 comments :

Nurulhuda Abdul Latip said...

Akak siap nak pergi Melaka esok tapi tido untuk semalam je lah..Sebab kesian kat anak-anak..Harap takde apa lah sebab rasanya due lagi seminggu ke dua minggu...Tapi g melaka pun bukan ke mana dok hotel dan budak2 boleh mandi kolam je pun.

Afne said...

bestnya kak huda sempat lg bawa anak2 gi bercuti. afne dh tak larat lah kak. kaki mudah sakit. lg pun nk berjalan keluar dr johor ni nnti2 lah sbb pengalaman anak 1st & 2nd bersalin awal 2-3 minggu.

watyz said...

waaa.... x cuti pon!!! hahaha

mama_umar_maryam said...

pas kuar the 3rd H ni,g jln2 k ;)

Afne said...

aty, ko x cuti ke wesak aritu? xpe2, nnti ajak izhar gi holiday yea ;)

Afne said...

zet, teringin sgt bawa anak2 gi bercuti tp tu lah kan harus sedar diri. In Shaa Allah, klu ada rezeki lps deliver nnti nk bawak bdk2 ni pusing legoland.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...