Tuesday, May 21, 2013

Muslimah Nursing Wear

kan mak yong kepoh2 nk cari muslimah nursing wear tu kan. klik2 terjumpa fb Qilamia Collections. mcm2 pattern ada (bkn nursing pn ada) tp alahai saiznya cpt je hbs org book. tgk punya tgk berkenan plak kt yg bwh ni....



sblm org rembat baik afne yg amik dulu hehe... alhamdulillah, smlm dh pn slmt sampai di tgn :)


merah kau... takpe lah, merah tandanya berani gitu. next time klu ada rezeki cr warna lain plak. yg afne beli ni brand Aqeela. 100% cotton. ok, skrg ni simpan dulu baju2 ni sementara menunggu masa utk dipakai, In Shaa Allah. rasa rindu sgt nk bf baby. dh hampir 2 thn sejak haziq cerai susu bdn masa umurnya 2 thn. moga Allah permudahkan urusan afne utk bf baby yg bakal lahir, amin. esok2 klu dh x bf baby pn baju2 ni blh dipakai mcm blouse/shirt biasa ye x?!

pastu kan... weekend aritu mak yong gatal beli sehelai blouse kotak2 dgn harapan blh dipakai utk memudahkan time nursing baby.


merah lg? ish ishh ishhh... tp mak yong suka! sblm ni x pernah tau brand ladylike ada blouse/kemeja labuh  & yg penting murah bangat sbb ada less 70% :)


6 comments :

dya said...

wahh..akk dh shoping baju bff lah..hihihi..dya lum excited lagi lah..tgk google je nih..hihihi

~ana~ said...

comel..comel....:)

Afne said...

Dya, xde lah shopping. standby 2-3 psg dulu :)

Afne said...

ana, afne suka dot2 merah tu. sekali pandang mcm gaun pn ada hehe

watyz said...

cantik2 baju tu... merah mak long oi.. hahahha

Afne said...

merah menyala ekk aty?! hahahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...