Friday, July 19, 2013

Jom Tengok Apa Yang Sama Tapi Tak Serupa

jawapan entry sama tapi tak serupa....


k, yg sama ialah dress pink tu. yg tak serupa ialah si pemakai dlm gambar2 tersebut. gambar kiri tu hana (2 bln nmpk berisi sikit) & gambar kanan tu hani (1 bln).




sama ke muka hana & hani? bila afne tgk gambar2 lama hana masa baby mmg sama cuma mata hana bulat & mata hani agak sepet. ke muka hani sama mcm haziq masa baby?



haziq 1 bln lbh

apa pun komen org, apa pun tanggapan org.. ibu syg korg sgt2 takde yg lbh takde yg kurg. mungkin cara ibu mendidik anak2 sedikit berbeza sbb setiap anak lain karenah & perkembangannya.

mmmm.... rindu pulak hana & haziq masa baby dulu. byk memori indah suka duka utk dikenang.


7 comments :

lia said...

aku salah teka Hana & Hani la td yer he3

Afne said...

lia, btl lah ko teka tu. aku silap taip td tp dh betulkan hehe

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...
This comment has been removed by the author.
Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Eee ... Memang samalah Hana ngan Hani tu ... Semoga Hana, Haziq & Hani membesar dengan sihat ...

Afne said...

hani fadhlina, adik beradik kan.. msti ada iras sesama diorg. tq dear, amin.

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau sama jantina mmg untung sebab bleh pakai baju kakak..hehe...aahlah ada sama muka namapun adik beradik

Afne said...

a'ah sis, klu ada adik beradik sama jantina blh turunkn baju2 lama kt adiknya. tp jarak hana dgn hani 6 thn so byk baju yg dh x brp elok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...