Wednesday, July 17, 2013

Muslimah Nursing Wear. Lagi??

korg msh igt muslimah nursing wear yg afne beli sblm bersalin aritu? bbrp hari lps br berpeluang nk pakai yg corak bunga merah tu. masa nk sarung ke bdn mcm was2 x muat sbb aritu timbang berat 58kg oppppsss kantoi kt situ hahahaaaa. udah le beli dua2 helai tu saiz s haiihhhh.... (cutting brand aqeela mmg bsr skt). tp bila sarung je kt bdn.... guess what? fit nicely tak ketat & tak longgar sgt (perasan dh kurus). dipadankan dgn seluar palazo pn dh cun dh... (perasan lg!). selesa dipakai & yg penting memudahkn time nursing baby hani :)

mlm kelmarin tgk fb berkenan pulak dgn corak ni....


alhamdulillah... dh pun sampai. bila nk breastfeed anak, selak je cover hijau tu :)


kot la sesapa yg mencari muslimah wear dgn harga berpatutan blh la jenguk2 Qilamia Collections. nursing blouse ada, nursing minijubah ada, nursing baju kurung ada... utk bkn nursing pn ada. mcm2 corak, mcm2 warna, mcm2 saiz.


10 comments :

inazamri said...

comel pilihan baju ni.cantik kaler dia

Afne said...

inazamri, sweet kan?! tu yg beli lg. sopan, labuh & mudah bf baby :)

~ana~ said...

lawa la.....:)

Afne said...

tq ana :)

zety said...

mmg cantek afne!@

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Alamak tak leh tgk plak, saya xde FB, ade blog or website die tak ? TQ

watyz said...

cantik nye baju dia... :)

Afne said...

tq zet. aku suka sbb selesa & corak comel2 :)

Afne said...

hani fadhlina, afne tak tau la ada website/blog ke x. bukak le akaun fb nnti blh add afne hehe

Afne said...

tq aty :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...