Thursday, December 5, 2013

Zipper Wallet


tgk zipper wallet ni nmpk elok & dr segi teknikal msh berfungsi dgn baik utk menyimpan duit & ntah apa2 pelbagai kad. tp bhgian dlm nya alahaaiiiii... season sampai terkopek2 dh haaaaaaaa. usianya pn dh hampir 3 thn. serious??!



selalu jugak time nk cash kan cheque, kakitangan bank kena bersihkn dulu plastik2 hitam yg terlekat kt chip IC tu hahahhaaaaa. nmpk sgt mmg kena tukar yg baru kan?! cer tgk lesen memandu lama ni (kes mls nk gi jpj renew kt pejabat pos je hehe)


mmg la zipper wallet ada dlm wishlist 2013 tapi nnti lah dulu... tapi mcm nk beli baru... tapi mcm syg pulak dgn yg lama ni... tapi deyyyyyyyyyy brp byk tapi daaaaa???!!


dan akhirnya, masa pusing2 bp weekend yg lps 'bos' belikn baru ngeeeeeeeeeeeee. katanya upah sengkang mata sampai mabuk2 isi sebutharga. terima kasih byk2 yea 'bos' bikin kerani awak senyum sampai telinga :D

dr dulu afne mmg suka guna zipper wallet instead of wallet/purse yg jns lipat dua/tiga atau yg ada button. ntah la, rasa mcm nmpk kemas je. korg camne??


p/s : ok, kasi potong dlm wishlist :)


4 comments :

Nieza Ishak said...

Nieza pun prefer cenggini ... sonang, takde la bila bukak org nampak kad berderet2 ... bahaya. huhuhu

Petak Bunga said...

baiknya bos dia

Afne said...

nieza, klu jns lipat2 tu tepinya mudah rosak kelepet san sini. klu jns zipper wallet ni nk humban apa dlm tu pn org x nmpk kihkihkih

Afne said...

petak bunga, bos ku suami ku hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...