Tuesday, February 18, 2014

Hani Hadirah @ 8 Months

salam semua :)

Alhamdulillah, syukur hari ni hani dh pun genap 8 bln. moga anak2 ibu semua membesar dgn sihat & bijak :)


jom baca perkembangan setakat ni...

  • Alhamdulillah, msh menyusu bdn sepenuhnya. moga Allah murahkan rezeki (susu bdn) & permudahkan urusan kami, amin.
  • Hani mkn 3 kali sehari breakfast-lunch-dinner x termasuk kudap2 di waktu lain. setakat ni syukur sbb hani x memilih, jns2 tekak mcm ibu yg tolak batu & kayu heheh...
  • sejak2 melasak ni bdn hani nmpk kurus tp bdn makin panjang. aritu monthly check up advance seminggu sbb tarikh appointment penuh, berat hani 7.5 kg.
  • dh pandai mengada2 nk ikut ibu ke mana2. pantang nmpk ibu keluar pintu mula la merengek2 nk ikut.
  • dh pandai tongkat lutut angkat punggung cuma blm ada keberanian gerak merangkak ke dpn. takpe nak, usaha tangga jaya! 


  • selama ni hani asik gerak mengundur, guling2 telentang tiarap & pusing2 mcm jam tp sejak smlm hani dh pandai mengesot ke dpn. takde maju sikit2 ok, trs advance laju mcm askar hehe... well done hani!

last but not least gambo terbaru hani dgn muka ngada2 mntak simpati.





1 comment :

Nurulhuda Abdul Latip said...

Dia dah ada gigi belum? Berat anak akak baru 7 kg so tengah pulun nak bagi makan banyak ni heheh..Sebab hari tu kan dia sakit so berat dia turun..

Aahlah joy join fear factor, cam tak caya je, makin menarik la nampaknya fear factor kali ni..Joy instructor dekat mana??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...