Thursday, February 6, 2014

Happy Birthday My Dear Husband :)

ececehhhh... tetiba tajuk omputeh plak kan kihkihkihhhh

btw, dh hampir 3 hari berlalu yakni 3 Feb yg lps. yg ke 33. birthday eddy masa kitorg gi KL & Melaka baru2 ni. kira birthday treat lah kan main golf puas2 :)

moga abg pnjg umur, dimurahkn rezeki, diwaraskn akal fikiran, dipermudahkn segala urusan, tercapai apa yg diimpikan, berjaya di dunia & akhirat, amin.

thn ni birthday boy tua siap request hadiah birthday sekian sekian lah pulak. padahal blh je klu dia beli sendiri tp katanya nnti bila abg swing msti igt ayg yg hadiahkn. pandai lah membodek bini kan?! klu mcm tu abg kena bersabar lah sbb ayg br nk korek tabung kira syiling hehehe... 


1 comment :

Nurulhuda Abdul Latip said...

Happy Birthday untuk hubby Afne, moga kamu berdua sentiasa bahagia di samping keluarga tersayang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...