Monday, April 7, 2014

Bau Masam Bayi Bangun Tidur Adalah Bau Tidak Wangi Yang Paling Sedap Dihidu

tu diaaaaaaaaaa.... baca tajuk pn dh blh tau apa intipati entry kali ni. ahhhhh... korg kena baca sampai hbs heheheeeee

Hani Hadirah ikut mood dia nk bgn pg jam brp. klu awal mmg awal mcm nk ikut kakak & abg bersiap gi sekolah. kdg tu jam 3-4 pg dia dh celik mata tampar2 muka ibu-korek2 mata ibu-tarik2 telinga ibu sbb nk ajak ngoceh. apesal la adik x kejut ayah je ajak ngoceh dgn adik?? itu klu dia tido kt sblh la, klu tido dlm babycot sendiri pastu terbangun nk menyusu mmg dia hidupkn 'siren' volume maksimum sbb mak pak dia klu dh tido-bajet bom meletup-pn mmg x sedor hahahahaaaaa. tp bila dia bgn lmbt klu mlm asik2 bgn nyonyot nenen, asik2 bgn nyonyot nenen... mmg terbabas sampai 10 pg. tu blm lg time apaknya kejut kita tgh2 mlm lg kan hahahahaa. tp ok gak, sempat lah ibu settlekn house chores sblm masuk office & sambil update blog heheee...

see.... nyenyaknya tido. bestnya klu ibu dpt join adik kan huhuuuu


kdg bunyi bising skt dh terjaga. kdg kita kejut panggil nama pn dia rilek je tido. yg ni kena geletek perut br nk bgn...


muka mcm "apa ke hei ibu aku ni blm sempat buang taik mata dh sbk snap gambo!". bau baby bgn tido adalah bau tidak wangi (bkn bau busuk) yg plg sedap dihidu. setuju?? ni dh mcm baby tua meligat sana sini lg bertambah2 masam lg bertambah suka afne hidu kahkahkahhhhh

errrr.... afne ada penyakit suka hidu bau masam anak ke atau korg pn suka buat mcm tu jugak ekk?? tp anak2 yg dh besar (hana & hani) klu dh bau masam mmg cpt2 disuruh mandi. bau masam apak dia lg la haiiiii.... tp pernah tak korg terbaca/terdengar teori bau ketiak si suami blh menghilangkan stress/tekanan bg si isteri? camni kena belek ketiak suami selalu lah ekk miahahahhhhh


6 comments :

~ana~ said...

kan....even busuk masam...tp tetap wangi....hihihi...

Afne said...

Ana, busuk yg wangi hehehe

~nora aida basrudin~ said...

aahha.. btul tu aku pon suka bau masam baby.. suka cium bau masam ank2 buah aku.. :)

klo bau ketiak hubby tu aku suka,...hahahah...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Akak pun suka bau baby bila bangun tido, best kannn

Afne said...

aida, aku suka bau baby. bau masam baby pn best. bau pengit ketiak apak dia je aku soh mandi cpt2 hahaha

Afne said...

kak huda, best kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...