Tuesday, April 22, 2014

Blog --@ The Journey Of My Life @-- Sudah 5 Tahun :)

x sangka kan dh 5 thn usia blog ni. br 5 thn je pun, org lain dh berbelas tahun kot?!

mcm2 dh afne coretkn tp byk entry merapu je. klu korg cari entry berilmiah kt sini mmg jarang2 ada (ehh pernah ada ke?). mostly cerita tentang family, anak2, aktiviti, masak, mkn etc. utk kenang2an buat tatapan anak2 di masa akan dtg. mana lah tahu kan... mungkin ada perkara2 yg ibu x berkesempatan ucapkn dgn kata2 & korg dpt baca kt sini. ibu nk korg tahu, ibu syg korg sgt2 kerana korg lah sebenar2 harta dunia akhirat utk ayah & ibu. moga Allah sentiasa melindungi anak2 ibu & berjaya di dunia & akhirat, amin.

trm ksh kwn2 yg sudi singgah sudi komen & follower. dr dunia blog juga lah afne dpt kwn2 baru & ilmu/tips/info bgs2 yg korg share kan. 'kehadiran' korg secara x langsung bg afne rasa seronok utk trs berkongsi cerita. harap korg x jemu utk baca entry2 seterusnya selagi afne diizinkn utk blogging, In Shaa Allah.

trm ksh nuffnang sbb x bhenti bg iklan. dh mcm gaya blogging kerana duit lak ekk. tp bila fikir2 sapa nk bg $$$ free yea x? plg tidak pun ada la juga duit nk beli kuaci mkn time baca blog kwn2 hehe... nuffnang kasi le iklan lg, byk2 pn x pe afne lg suka ;)


3 comments:

lia said...

no wonder rasa anak-anak Afne membesar depan mata sbb rasa mcm depa dekat jer dgn aku...

Afne said...

Lia, afne pn rasa mcm tu. Nmpk amsyar sejak kecik sampai dh ada zara.

zety said...

:) dari zmn memboyot Hana smpi kuar Hani dah..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...