Monday, July 14, 2014

Jubah Yasmeen - Mesra Wudhu' & Mesra Nursing.

afne mmg teringin pakai dress atau jubah tp mengenangkan hani menyusu bdn, pendamkan aje keinginan tu. dibuatnya time hani nk menyusu nk selak dr celah mana? bawah? gulp!!!

pilihan yg ada ialah kena cr dress/jubah yg nursing friendly (butang/zip di dada) sampai lah afne 'terjumpa' jubah yasmeen. harga pn msh masuk akal (ada seller jual dgn range harga RM95-120 termasuk penghantaran) memandangkn jubah simple A cut ni direka dgn hidden zip di kiri & kanan & kiri dada (so org yg x menyusukan anak pn blh pakai) & potongan tgn dgn butang2 comel :)

afne pilih warna hitam tp beli jubah dewasa aje lah (jubah ni ada jual sedondon dgn anak).


jubah br sampai smlm tp kelmarin masa outing beli baju raya anak2 dh beli halfmoon butterfly siap2 nk matchkan dgn jubah lah konon2nya. Alhamdulillah, saiz m sdg elok je labuhnya utk afne... x ketat & x menggelebeh.


korg google JUBAH YASMEEN (yg terbaru batch VI) ada byk link seller.






ada mcm2 lg warna & corak tp byk yg sold out tu yg beli warna hitam. nk tgk afne pakai jubah? korg tunggu raya nnti ekk? klu x pun cer imagine model tu ada tahi lalat atas bibir belah kanan kahkahkahhhhh 


2 comments :

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita pun suke jubah yg wudhu friendly ni ..senang kalau gi masjid .. bolehterus solat kan.. cuma x suka material lycra yg jenis melekat kat body kit yg berisi ni .. hu..hu.. ;-(

Afne said...

Diana, a'ah btl kena tgk org jugak kan nk pakai sbb biasanya lycra jns melekat kt bdn. Ada juga material lycra high quality tp dijual dgn high price juga. Afne mmg teringin nk cr sendiri material yg sesuai buat jubah tp x berkesempatan lg nk pi kedai kain pilih btl2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...