Thursday, July 10, 2014

Serunding Daging

'terbang' dr kl. sehari sblm tu tgh sedap2 membuta lelap mata 2 minit tetiba dpt call. mmg penat sgt aritu sbb pagi2 korg masuk office, afne dh terpacak dpn pejabat pesuruhjaya sumpah pastu berkejar blk nk pegi pasar, nk amik haziq blk sekolah, bla bla blaaaa (ada org tu ngata aku pandai asik mintak address rupanya dia pn 2x5 kahkahkahhhh)


fyi, serunding daging adalah antara lauk sahur fav eddy (& afne jugak!). mkn dgn nasi panas2 pn dh cukup menyelerakan nyam nyammmm 

serious rasa terharu kak ros sanggup belikn kat jln tar sana (amboi kemain ko menyopping yea!). yg tambah terharu sbb 1/2 kg serunding daging ni FOC ok! tq tq tqqqqqq. sapa2 biasa beli tahukan harga dia mcmn. syg ko kak ros... moga dimurahkan rezeki & bahagia selalu, amin. tetiba je aku rasa rindu nk gaduh dgn ko mcm dulu2... share cerita, masalah, pendapat. mcm tie dgn zaza selalu tegur kita "korg ni bincang pn mcm nk gaduh, klu gaduh mcmn lah agaknya!" jawa vs bugis le katakan hahahhaaaa

kak ros, jmpa raya nnti, In Shaa Allah.

p/s : btl lah kata pepatah.... kwn ketawa sng dicari, kwn menangis sukar dicari.


2 comments :

rosnita zulkifli said...

wei...terharu aku baca ayat terakhir ko tu...bergenang jugak air mata ni...shopping mmg habit aku , yg tu mmg tak boleh sesapa pertikaikan ..hahaha...wei , nanti wassap peta rumah ko , maklum la kawan ko ni dah masuk ambang 40 , byk urat dah kendur ..huhuhu

Afne said...

Kak ros, sampai bila2 pn aku igt ko sbg kwn yg byk bantu ssh sng. Trm kasih byk2. X yah nangis2 nnti aku pn sedih.

Peta nnti aku wasap k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...