Sunday, September 28, 2014

Sebelum Berakhirnya September 2014

salam semua :)

sblm berakhirnya bulan september, ada baiknya afne belanja korg 1-2-3 entries maybe? klu ikutkn hati ni mmg rindu sgt nk update blog setiap hari mcm dolu2.... cehhhh perasan blogger tegar lah sgt kan x sedar lah diri blogger picisan je afne oooiiiiiiiiiiiiiiii hahahahaaa

mcm2 yg berlaku & mcm2 yg nk diceritakan tp tuntutan kerja yg melambak lbh utama. nnti slow2 afne update yea kwn2.  

nahhhh sekeping gmbr buat hilang rindu korg... gmbr last week kt uniqlo midvel kot. mcm biasa lah menunggu apak triple h dlm fitting room sblh. pink+purple day :)


hana dpt hadiah birthday in advance. wedges hitam bling2 lg kauuuu... tu sorg bdk nakal dpt lebam bwh mata turun naik sofa lompat meja. 


pastu kannnnn... igt nk stop dh entry ni. tetiba teringat nk menjenguk akaun nuffnang. x menyempat update blog pn nuffnang bg 3 cpuv menari2 :)


beb..., afne bkn nk tayang brp RM yg ada, tp rasa mcm nk cash out kan je hehehehhh korg tgk masa yg tertera tu x kuasa lah nk edit2 kasi blur ke hapa. ikut mata ni dh mengantuk sgt2 walaupun rasa mcm nk sambung lg buat keje tp tkt pulak esok pg ada yg bgn lewat kejut anak ke sekolah kang!

k, sampai sini dulu lah yea. kita jmpa di lain entry :)


2 comments :

cahaya nuranie said...

Rindu baca blog akak... tak pernah miss setiap entry...
walau sibuk manapun if ada masa saya jenguk2 juga blog akak..
akaklah sumber inspirasi saya terutama untuk breastfeeding baby dan solid food..
blog akak antara sumber rujukan utama.. terima kasih daun keladi..

if akak ada nak dapatkan suppliment produk shaklee atau nak tahu info berkaitan produk shaklee jemput layari www.sihatituamanah.blogspot.com ye..

insyaAllah konsultasi terbaik untuk akak...

Afne said...

tak sangka ada yg sudi ikuti & baca blog merapu akak ni. tq syam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...