Wednesday, January 7, 2015

Nouvelle Hotel, Kuala Lumpur

salam semua.

2 mggu yg lps kami bawa anak2 bercuti... ke kidzania je pun hehe

24hb tu kami gerak ke kl & trs check-in Nouvelle Hotel tp x masuk pn sbb kami nk trs ke midvel. bawa anak2 mkn & pusing2 cr brg.




tetiba je kan teringin nk tgk klcc waktu mlm... cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaa tp syg masa kami sampai anak2 dh tido kepenatan so kitorg berhenti skjp je & trs blk hotel.


k, cerita psl hotel nouvelle ni kali ke 2 kami menginap kt sini. pertama kali dulu masa otw blk ke johor dr langkawi. masa tu cuma ada bilik superior je yg kosong. kali ni afne sempat booking bilik quad room. puas hati gilerrrrrrrr sbb bilik luas & harga dia x sampai pn RM200 (x termasuk tax). kt gambar bwh ni sebelah katil kiri ada 1 ruang kosong blh masuk lg 1 set katil.




bdk2 ni kan sampai je hotel trs cergas segar bugar main lari sana sini. ni toilet berasap2 sbb diorg  lps mandi. siap mntak 'ngeteh' sblm tido. nsb baik ibu dh standby milo 3 in 1.



esok paginya kami bersiap & check out awal tp sblm tu pekena breakfast (termasuk dlm pakej hotel). range mknn/mnmn dia mcm hotel2 lain juga la cuma hana bertambah suka sbb ada puding roti tp dia ckp ibu msk lg sedap hahahahaa tgk tu mkn nasi lemak bertambah2...


sempat lg bergambo dgn 'snowman' kt lobi hotel... hana kata "x mcm olaf pn ibu?!" hahahaaaa


jom ke kidzania :)


2 comments :

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

waaaaaaaaaaaaaaa.. serius besar giler bilik

Afne said...

diana, mmg luas & selesa sgt lah utk kami ber5. interior design bilik biasa2 je tp bkn kita nk ddk bilik 24 jam kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...