Wednesday, March 25, 2015

Short Vacation To KL - 2D3N

short vacation hari rabu-jumaat yg x dirancang. serious. masa kt kemboja, eddy bgtau nk bwk anak2 gi melaka je so hana pn dh excited lah sbb dia dok ungkit "ayah jln jauh2 pegi luar negara x ajak kitorg!" hahahaaaaa

tetiba lak eddy ada urusan kt kl so ajak kitorg sekali. gerak pn dh jam 10 mlm & terjah je hotel tanya ada bilik kosong ke x. kitorg stay kt My Hotel Premier @ Mid Valley. ini kali ke 2 afne stay kt sini. mula2 eddy soh booking Cititel atau Boulevard mcm selalu tp x sempat dh fully booked.

masing2 pakai baju tido je... tu hana dgn muka br bgn tido hehe






  
ni je bilik yg available. nsb ada bilik kosong klu x.... mau menjajau sana sini cr hotel kosong. katil tu le sumbat 5 org tido hahahaaa. igtkan pg2 trs nk check out tp eddy kata sambung lg 1 mlm sbb ada member ajak main golf the next day. kitorg trs ke pj uruskan hal keje eddy dulu. selfie 4 beranak le dlm kereta hehe..




haziq minat btl dgn kereta merah ni. hana yg snap gmbr :)


pastu kitorg zoom ke ikea beli sikit2 brg rmh & blinds utk tingkap dapur. ada byk bnda tertinggal nk beli sbb kejar masa sambil kejar anak2 sbk berlari hehe... tp sempatkn juga mkn meatball yg dh bertahun x mkn tu nyam nyammm...



gitu gini kt ikea dh jam 2 lbh, kami trs ke nilai 3 utk cr langsir. sampai2 je sana dh rambang mata mcm2 kedai langsir, kedai carpet, kedai baju, kedai brg pengantin, kedai brg perhiasan rmh... afne x pegi byk kedai sbb x nk buang masa trs pilih kain, design & deal harga. bodek punya bodek dpt mcm2 brg free kihkihkihhh. disebabkn kami sampai dh ptg so kena tunggu 2 jam utk langsir siap dijahit. sempat lah juga pusing2 cr baju anak2 sbb bwk baju 2 psg setiap sorg igtkn nk stay kl 1 mlm je kan. k, langsir x blh reveal dulu nnti x seperaisssssssssssss


lps dpt langsir trs patah blk ke kl. teringin sgt mkn nasi kandar mamak pelita. antara kedai mkn fav eddy masa kitorg ddk kl dulu. tp disebabkan anak2 dh tertido kesian nk kejut jd tapau je mkn ramai2 dlm bilik hotel :)


mlm tu masing2 tido awal sbb dh penat & kenyang, Alhamdulillah....

esok pg2nya ter-buat plan nk jmpa kwn lama. tunggu next entry k ;)


4 comments :

cik mah said...

Wah...bestnyer...yg dok kl ni pun lama dah xg ikea...hehe...langsir skrng ni ada kat gm klang..mcm nilai juga..boleh siap sejam..

Afne said...

pusing2 dlm ikea x sedar dh berjam2 dlm. seronok plak tgk brg2 rmh :)

sng lah org kl dh x pyh turun nilai blh terjah gm klang. afne x pernah sampai sana cuma pernah pegi gm chow kit je.

Hayatie Hashim said...

Wahh..kedai ni jugak beli langsir pertama rumah..hehe

Afne said...

yati, mcm2 kan kedai langsir kt sana tp afne baca dr blog yati & blogger2 lain pn recommend kedai ni. thanks ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...