Thursday, March 26, 2015

Jumpa Kawan Lama :)

esok pg nya kami bersiap awal utk check out. tekak ni dh mcm2 teringin nk mkn mcm2 kt tanglin... mee kicap, nasi lemak, ikan bakar wak. x hbs2 nafsu mkn manjang hahahaaaa. gmbr ni masa tunggu eddy check out kt lobi hotel :)



gmbo mknn mmg tak dan nk snap. korg igt sng nk snap gambo tenang2 & mkn pelan2 sambil handle 3 anak? sendiri mau igt le hehe... tp syukur lah dpt juga mkn apa yg dihajati. tq abg tlg bwk sana sini. lyn je karenah bini kan. yelah, jap lg sblm dia pi 'sabit rumput' dia nk campak kitorg kt mid valley kihkihkihhhh.

sampai2 je mid valley, anak2 dh kemain seronok tgk pameran lego kt ruang legar tgh. semua bnda nk dicuba.



x lama lps tu.... jmpa dgn member lama yg dh berbulan2 x jmpa. yelah, last time dia dtg beraya ke kg :)



kak ros! rindu gila dgn ko. dulu kita selalu meronggeng sama2 kan. tmpt fav mydin mall & mid valley. kwn2, kak ros ni le kwn gila2 afne dulu. kwn mengadu, kwn nasihat, kwn bergaduh, kwn ketawa, kwn menangis. kdg2 kesian tgk dia cam mental je bila afne dok ckp x berhenti2 bhahahhaaaaaaaa

k kak ros, demi x nk menghampakan ko aku masukkan lah juga gambo2 x semenggah kita ni. ok lah tu hana tukang snap... ada yg x ready, sorg pejam mata, sorg mulut senget, sorg mulut ternganga. lain kali bwk dslr ;)







sorry kak ros, aku x dpt join ko mkn sbb aku dh kenyang sgt mkn mee kicap, ikan bakar, sotong bakar & mcm2 kt tanglin nun. 

ajak kak ros shopping kt daiso. rambang mata wehhh.. mcm2 nk dibeli main sumbat masuk bakul time byr ehhh beratus juga bilnya hehe.. daiso x nk bukak cawangan kt bp ke?!


trm ksh kak ros, sudi dtg jmpa kitorg. aku hargai sgt2. x puas sbnrnya jmpa sbb mcm2 bnda nk cerita. so kak ros, ko dh tau resepi rahsia aku makin kurus kan... sambil mengurus suami & anak2, aku me'ngurus'kan diri sendiri jugak tak dan weehhh nk ternak lemak! hahahahaaa. kak ros, igt ehhh... rmh siap nnti ko dtg bp tau. kita bikin parti buih piknik dlm rmh dgn anak2 ;)

sampai kg kemas2 brg terjumpa jam tgn hitam ni..


bila masa haziq masuk bakul? check kt bill nsb baik byr klu x ibu hutang daiso RM5 ye haziq.


4 comments :

Nieyl said...

Klu dah masuk daiso..berejam jugak nak keluar..hihihi

rosnita zulkifli said...

oit...cover sikit lemak aku tu...ko crop la sikit..hihihih

nanti dtg lagi bershopping

Afne said...

Hai nieyl, tq sudi singgah blog afne. Geram je bila masuk daiso mcm2 nk dibeli hehe

Afne said...

Kak ros, x kuasa aku nk edit2. Semua trs masuk blog. Nk cpt hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...