Wednesday, July 29, 2015

Demam-Selsema-Batuk

salam semua.

x dan lg nk upload gambr2 raya dr kamera. nnti lah tunggu free skt hehe... alasan cliche. sbnrnya afne br je baik dr demam-flu-batuk amik kau trs lekat si 3 serangkai sampai tumbang 3 hari. penat sgt kot start dr mggu nk raya tu mmg kurg sgt rehat, kurang tido, trs beraya sana sini, tetamu tak putus2, settlekan tender & tambah plak nk kejar submit gst. 

peliknya pg sabtu sempat borong bunga (nnti afne story dlm entry lain k?!) pastu blk rmh trs rasa seram sejuk-bdn bisa-mata panas-sampai x larat nk bgn! serious bkn buat2 k, selalu sakit sikit2 tu gagah lg nk buat keje tp ni sampai dh x larat nk bgn pi klinik. nk x nk bos carikan ubat kt farmasi. smlm pn sempat lg attend taklimat. ni pn suara msh sengau2 berdengung tp pape pun syukur Alhamdulillah dh back on track buat house chores & keje2 office :)

nahhhh belanja gmbr sekeping...


meja msh berkuih raya... demam2 pn terima tetamu takkan kita nk tolak ye tak?! jgn le igt balang kuih raya tu elok bersusun 24 jam sbb tentu2 ada yg tukang 'kemas' & tukang perabis. tu nmpk tu kaki 'bos kecik' pakai seluar pink siap parking botol susu kt rak tv? ckp byk buat sakit tekak je lah... baik refill kuih raya, kemas & vakum bg bersih. segar rasa bdn bila keluar peluh. demam2 pn sempat request kt bos mntak gantungkan frames hehehe...


2 comments :

Nieyl said...

Singgah sini...
Selamat hari Raya...
Semoga cepat sembuh yea..Amin

Afne said...

tq nieyl :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...