Thursday, August 20, 2015

Rak Buku LAIVA Ikea

slh satu item yg afne beli di Ikea masa shopping raya aritu. ni lah bahana join group susun atur kt fb nun. kebetulan mmg nk cari rak utk buku cum display utk diletakkan di ruang tamu. murah je pun cuma RM59 sahaja :)


disebabkan masa tu bos gi terawih maka gigih le psg setiap keping yg ada dgn bantuan anak2. taraaaaaaaaaaaa.....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





1 jam lbh juga nk assembled tp ok lah kot kan... nsb baik jiran x mrh ketuk paku mlm2 hehe elehhhhh ketuk manja je punnnnn. esoknya br sempat nk letak brg2 kt situ.... 


klu tgk kt group deko & susun atur mcm2 idea diorg gunakan rak ni. kira multipurpose rack lah gitu. tp sampai hari ni afne biarkan kosong bhgian bwh tu bkn sbb takde idea tp tkt bdk rambut kenteng usik brg2 kt situ.


8 comments :

beat said...

kalo IKEA ada kt penang kn best

Nieyl said...

Selamat pagi..
Singgah sini...
best nie...nak beli jugak laaaa

nur anis said...

cantik! kemas je nampak.

lia ummiirfan said...

ooo murahnya je.. cantik ni letak kat ruang tamu.. :)

Afne said...

Beat, klu ada kt jb pn best x yah gi kl kan?

Afne said...

Hai nieyl, simple je design rak ni.

Afne said...

Nur anis, brg x byk lg letak situ. Yg kecik tu rajin sgt 'mengemas'!

Afne said...

Lia, mmg murah & mudah nk psg. Afne ada nmpk kt group deko letak berderet 3 rak pn cantik utk buku2, majalah & display items.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...