Sunday, August 30, 2015

Sambut Birthday Di Sekolah (Tadika Iman)

korg msh igt entry birthday haziq? kan afne ada sediakan goodies pack utk kwn2 & teacher haziq. masa pg2 hantar haziq, afne pesan kt teacher mntak tlg ambilkan gambar haziq 2-3 keping. sekali teacher whatssapp......... haaaa amik kau berkeping2 gambar siap video bagai hahahaa. takpe, kita abadikan dlm blog :)


kek ni sbnrnya bentuk hati tp afne request bentuk bulat. sblm ni dh rasa yg portion kecik mmg sedap weehhh x muak pun.... tp lupa nama kek ni. x sure la tmpt korg ada kedai kek La Luna ke x tp kt bp ni ada few branches. slh satunya dkt sgt dgn rmh. kakak hana dh booking nk kek mcm ni utk birthday dia bln dpn :)












  

kelakar pulak tgk haziq mcm malu2 ke mcm takut2 pn ada hehe... blk je rmh mcm2 bertih mulut dia bercerita sambut birthday kt school. Alhamdulillah, haziq dpt menyesuaikan diri kt sekolah baru walaupun blm semua nama kwn2 dia dpt igt. ok lah kannnn... br 2 bln kenal kwn2 kan haziq kannnnn. tgk kwn2 haziq ramai kan sbnrnya itu 2 kelas utk sesi pagi. time mkn diorg mkn sama2.

ni video yg teacher whatssapp..

video

video

plg x sangka anak saudara schoolmate afne pn di tmpt yg sama. awek comel pakai tudung syria sblh haziq tu lah. dpt tahu bila afne share gmbr dlm fb. anak saudara adik ipar afne pn katanya di taska bersebelahan tadika ni under company yg sama.


2 comments :

Nurulhuda Abdul Latip said...

Aah akak pun suka kek ni afne, sedap kan..Memang betul tak muak pun.

Afne said...

Kak huda, mmg sedap kan kak. Lyn sejuk2 perghhh nyam nyammm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...