Monday, September 21, 2015

Set Hidangan & Set Cawan Jenama Claytan

mana2 yg biasa tgk afne tayang mknn dlm fb tu perasan lah kot balik2 pinggan tu je?!


haaaa.. skt je kan?! mmg itu je yg ada pun. sbnrnya set pinggan mangkuk dulu byk tp bg semua kat mak kebetulan sama warna/design buat ada2 menambah time tahlil/kenduri.

kelmarin afne sempat2kn ke kedai Claytan kt Parit Raja beli set yg sama utk cukupkn pinggan tu 1 dozen :)


ikut nafsu mcm2 lg nk angkut hahahaaa dasar org pompuan! semua kt atas tu dpt harga x sampai pun RM200 slps 20% diskaun & 6% gst. msh dikira murah berbanding harga di pasaraya. loose item 2 pinggan bujur (nmpk bulat plak dlm gambo) & 1 dozen mangkuk bubur tu mmg x sama corak tp jd le msh range warna hitam/putih/kelabu kihkihkihhh


dh basuh.. dh kering.. simpan le masuk kc :)


2 comments :

Nieyl said...

Salam..
singgah pagi kat sini...
cantiknya...

Afne said...

Nieyl pn mnt corak mcm ni ke? Kita geng hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...