Monday, May 16, 2016

Selamat Hari Guru 2016

slmt menyambut hari guru buat semua cikgu tak kira peringkat mana pun kalian berkhidmat. 

dh tua2 gini afne msh blh igt dgn jelas bbrp nama cikgu yg mengajar afne sejak sekolah sampai lah di kolej dulu. bila dikenang2 rindu dgn memori lama zmn belajar walaupun diri ni bkn lah top student pun ๐Ÿ˜…

tahun ni afne sediakan cenderahati yg sama mcm thn lps utk anak2 bg pd guru masing2. bezanya, tahun ni di sekolah baru. 


order dgn AnnaRozy HKC. service & kualiti memuaskan sbb tu afne repeat order ๐Ÿ˜


10 pcs utk hana & 11 pcs utk haziq.

ok, hadiah/cenderahati bkn lah kemestian utk sambutan hari guru tp ianya sekadar penghargaan kecil berbanding jasa guru2 yg seluas lautan. terima kasih cikgu2 yg sbr mendidik anak2 afne. hanya Allah sahaja yg dpt membalas jasa kalian. moga setiap ilmu yg dicurahkan dpt dimanfaatkan sebaiknya oleh anak2, In Shaa Allah...


2 comments :

rossysweety said...

byknya..

utk auntie ros tak ada ke ??

afne , baru hari ni berkesempatan tgk blog sendiri dan kengkawan..iklan dah ok..terima kasih banyak tau ..dari sehari - sehari nak tgk blog dan ucap terima kasih kat ko , bru ni berkesempatan ..

Afne said...

Auntie ros bkn cikgu ๐Ÿ˜

Ok, sorry aku buat iklan tu klu rasa x ok ko try adjust balik. Esok aku dtg kl igt blh la selit2 jumpa ko tp ko dh kt pj jauh la pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...