Wednesday, June 1, 2016

Hello KL

rasa mcm dh lama x 'blk kg' hana & haziq. tmpt lahir diorg kan di kl kikikiiii...


bos kerap ulang alik johor-kl tp kami dpt ikut time weekend aje lah. biasanya kami stay hotel cititel atau hotel boulevard sbb midvalley megamall dh mcm one stop centre sng nk cr mkn mnm & entertain anak2 (ibu suka cuci mato hahahaaa).

cadangnya nk start beli keperluan baby & raya anak2 tp aeon tgh proses renovation setiap level so pilihan brg2 x byk (maybe selebihnya di simpan dlm stor). lyn anak2 pusing2 πŸ˜€


tunggu ayah blk dinner kt belanga cafe konon nk try nasi tumpang tp order nasi kerabu. recommended mmg sodap!


nk keluar dr midvalley megamall naik teksi pn dgn handle bdk ber3 ni plus perut memboyot rasanya elok le kita stay pusing2 setempat aje hehe..


kebetulan 2 hari sblm gerak kl nmpk member tayang biskut sarang semut kt fb. Alhamdulillah, order last minute pn nana sanggup buatkan. afne beli 3 balang biskut sarang semut, 3 bekas sambal hitam & 5 bekas rendang paru cili api.


bukti jumpa blogger glamour aka ratu contest. tq nana pg2 sanggup deliver brg sampai dpn pintu hotel. 1st time jumpa masa nana dtg jln2 ke kg afne dulu.

blk je sampai bp bos tapaukan nasi sblm dia bergegas ke melaka pulak. 


mkn nasi berlaukkan rendang paru cili api & sambal hitam pn sgt berselera sampai 2 pinggan nasi afne hadap. mmg sedap nana x rugi beli lbh bawa blk johor. sesapa berminat nk order brg2 yg afne mention kt atas blh pm fb Fauzana Ismail. In shaa Allah tak akan mengecewakan tekak korg ;)


2 comments :

Nieyl said...

Sedapnya...itu la nieyl teringin jugak...nampak menyelerakan.. :)

Afne said...

Hai nieyl... mmg sedap pun πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...