Friday, August 14, 2009

Balik Kampung

2nd entry utk arini..

eddy called jam 3.30 pm td. then we decided nk hntr hana ke kg. insyaallah, gerak ptg ni jugak. rasanya ini yg terbaik utk kami ber3 walaupun hati ni berat je nk letak hana kt kg. trs called mak & abah nk bgtau.. rupa2nya merpati 2 sejoli tu dh ada kt pontian gi petik buah2. mentang2 tau anak menantu cucu kesayangan nk blk.

ni baru sdh kemas beg. hana plak tgk jojo's circus trs tertido. tunggu eddy blk keje jap2 lg trs angkat brg.

klu ditakdirkan bersalin kt kg pn redha aje la. tak kisah le kt memana pn asalkan semua selamat. rasanya benda2 basic semua dh dikemas. hospital bag pn mmg dh lama dlm kereta. kad merah pn dh sumbat dlm beg. doakan perjalanan kami selamat pergi & blk.

oohh yea, tqvm utk kekawan yg komen & bg moral support. insyaallah, klu afne blm bersalin leh ler update blog on monday. tak sure kt kg dpt online ke tak.


4 comments :

Liana said...

Semoga selamat pulang dan kembali ke Kl yer... Jika dah bersalin di kampung, beritau ler... Semoga Hana cepat sembuh :)

aween said...

afne, nti kalu kat kg pon hana masih demam2 on-off, try pi klinik pakar kanak2..cam anak sy hari tu, gitu jgk...on-off memanjang.sekali pekena kat klinik pakar, terus ok.skrg pon ada jgk demam, selsema...tp tak cam dulu dah.
dokter kata, kalo asek on-off tu mebe alahan

mama_umar said...

afne,aku doakan semuge sumer selamat, baby, hana, ko, merpati 2 sejoli,hehehe..

Nana said...

bezznye balik kampung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...