Tuesday, August 18, 2009

Doakan Kami Selamat & Dipermudahkan

kwn2.. saya dh turun tanda lendir darah. patut le kt ofis td terasa semacam je braxton hicks. tetiba rasa seram sejuk plak huhu. eddy plak yg kelam kabut ajak gi hukm skrg jugak. sbr2 le bang ooiii.. nk settle down few things dulu. sempat lg basuh pinggan mangkuk. tgk2 apa brg yg blh dicampak dlm beg blk kg padahal baju2 yg baru blk kg weekend lps pn tak berkemas lg. nk cover rasa berdebar sbnrnya hehe.

insyaallah, lps2 maghrib karang br ke hukm. doakan saya & baby selamat. tq in advance.

"YA ALLAH, PERMUDAHKANLAH URUSAN KAMI. SESUNGGUHNYA ENGKAU MAHA PEMURAH LAGI MAHA MENGASIHANI"


12 comments :

.:Iz-AnN (",):. said...

afne...ko sama cam aku dulu...turun tanda lendir plus darah...means tak lama lagi la tu...taking care...moga korang berdua selamat...tak sabar nak nengok adik hana ni...

kombat said...

hopefully suma ok :)

mummy aryan syamil said...

afne...da selamat bersalin..
tkcr taw...
hana da jadik kakak..xleh notty dah:)

Liana said...

Tahniah Afne... Gembila bila dapat berita Afne dah selamat... Dah sepasang jer anak afne... Selamat berpantang dan semoga Afne dan baby selama dan sihat.

Nana said...

afne, kita doakan seme nye selamat & dipermudahkan..amin..

Nana said...

eh dah selamat ke..hehe..congrats

amie said...

thaniah afne... kejap je ko skit b'salin tu yerk.. psni dok kg arr.. udara segar .. n bleh b'pantang ngan sonoknya.. heheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

congrats afne dpt baby boy .. sepasang dahhhhh take care ..salam ramadhan buat afne sekeluarga yer ;-)

cintaKusayangMu said...

congratz k.afne dh smlt deliver baby boy....

watyz said...

afne...aty doakan agar afne n bb selamat....ishk...berdebar lak aty...ekekkekk....

Ross Safina Hor said...

Salam...

PENGEDAR PROTECUR-100 DIPERLUKAN DISELURUH ASIA...

Tahukah anda bagaimana untuk mencegah H1N1???
Insyaallah…PROTECUR-100 dapat membantu untuk mencegah wabak yang semakin mengganas menyerang kita semua. Produk kami adalah semulajadi dan ia juga boleh dikatakan anugerah daripada ALLAH SWT kepada hamba-hambanya apabila kita ditimpa masalah begini.

Marilah bersama-sama kita memeranginya tanpa keluhan dan putus asa. Ia menyerang tanpa mengira usia, warna kulit, tanpa belas kasihan(no mercy) dan tanpa memberi amaran. Kini virus H1N1 ini berada dimana-mana untuk memusnahkan kehidupan kita.

Jangan teragak-agak untuk mencuba penawar ini sebelum kita diseranginya.
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT…

Hanya RM 38 sahaja sebotol dan tak rugi untuk mencubanya demi keselamatan diri sendiri dan keluarga tersayang.PROTECUR-100 juga dapat membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah:

Kencing Manis
Gaut
Buasir
Penyakit Kelamin
Sinus
Tekanan Darah Tinggi
Obesiti
Penyakit Kulit
Keputihan bagi wanita
Tahap Ketahanan Badan Rendah
HIV Positif
Batuk
Demam
Selsema
Tonsil(Sakit Kerongkong)
Radang Sendi
Sakit Urat
Jerawat/Jeragat

Hubungi ajen-ajen yang tertera didalam blog saya atau anda boleh terus menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan.
(Ross +6012 4102368 / Mikhail +6012 4839622)

PENGEDAR DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA.

http://www.protecur.com/

Selamat Menyambut Hari Merdeka..!

Tcare...Wasalam.

shiemz said...

Tahniah ek afne.. dah selamat kan... :D dan selamat mengganti pose selama sebulan yek.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...