Friday, September 25, 2009

I'm Back!

salam semua,

saya dh pn sampai di rmh dgn selamat jam 12 am td. alhamdulillah, haziq tido je all the way dr tol yong peng slps menyusu.

waaa.. gila ibu beranak dua ni. lps tidokn haziq trs online (amik turn lps eddy tau). rinduuuuuu tgk blog sendiri hahaha! sori, tak sempat lg nk terjah blog kengkawan sbb klu dh khusyuk membaca karang tak cukup sejam dua.

btw, tqvm for those yg mendoakan afne & baby (last entry) & tq byk2 kpd yg sudi melawat kitorg kt hukm aritu.

ok, takmo taip byk2.. byk benda nk kena settle ni tp NAK TIDO dulu cos skrg schedule tido dh jd mcm 2 thn lps (bgn mlm nenenkn baby lorrr). penat? tipu la kata tak penat.. dgn nk lyn my double H (Hana & Haziq) & suami lg, keje2 rmh lg, online lg hehe. well, nk tak nk kena la jugak blaja handle semua ni since dh sampai kl tp slow2 dulu la.

stop for now, daaaaaaaaa........


8 comments :

amie said...

afneeee.... dh balik kl yerk? dh abis 60ari blum? sonok arr cuti lelama. so bila nak update gmbor bb?

~ana~ said...

afne dah blik kl erk...ana balik isnin ni..insyaallah ada ms nnti, kita jumpa erk...

Afne said...

amie - baru 39 hari daaaa.. blk awal ada misi menoreh hehe. gambo? ada... nnti buat entry lain.

ana - lamanya cuti! ni raya sakan le ni. k, drive elok2 blk kl nnti.

nzh1979 said...

afne..selamat menoreh eh..eheheh
zampom sibok menoreh..tapi stok masih sket..huhu

lia said...

gmbr double H mana?

selamat mengumpul ebm hana ;p

Liana said...

Afne... Selamat HAri Raya.. Maaf tak dapat balas SMS! Telefon rosak ler.. huhuhu... Selamat kembali di KL. Tak sabar nak tengok gambar double H di hari raya :)

mama_umar said...

welcome back weh!! aku pon slh sorg yg merindukan ko , double H & eddy,hahahah..xdelah,guro je..slmt kembali ke rutin yg lepas yeee..

Nana said...

slamat kembali berblogging afne.slamat ari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...