Wednesday, November 4, 2009

Special Award For My Lovely Followers



1st of all, terima kasih kpd mama emy efy eqy yg sudi bg award ni. ekceli lama dh patut amik masa kena sound dlm entry INI 'HARTA' HAZIQ YG PUNYA HAHAHA! tp disebabkn bbrp perkara yg berlaku (psl hana) lps tu terlupa lak nk tepek trs kt sini.

secara jujurnya afne tak begitu kenal dgn kak salwa & tak igt dr mana dpt link blog tp mungkin disebabkan 'kegilaan' afne psl bf & suka lompat melompat blog yg related psl susu badan. my point is nk cari ilmu bf & bakar semangat sendiri!

kenangan ebm utk hana -sekitar june 2008-

kpd kak salwa yg bertanya apa jenis pam yg afne gunakan dlm entry tu.. afne gunakan set Manual AVENT ISIS Out & About. dh 2 mggu lbh naik keje lps cuti bersalin, beg ni le afne usung ke sana ke mari hehe lgsg tak endah mana pegi handbag. afne beli pam ni tahun 2007 sejak preggy anak pertama, Hana Humaira. alhamdulillah masih blh digunakan utk adiknya, Muhamad Haziq.

p/s : syok & stim tgk susu sendiri hahaha!


8 comments :

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

sama ler breastpump kita ... chaiyokkkk afne ..doakan utk kita juge ;-)

Afne said...

ye, afne doakan semoga allah permudahkan urusan diana. moga berjaya! sama2 kita bf baby kita.

nora said...

jelous nyer tgk susu tu...alhamdulilah saya (nora) still lagi menyusu dan pam utk qayyum walapun dah setahun 5 bln...

HudaBanny said...

tgk kak afne ni berkobar2 semangat nak bf baby...:)

ibu emy efy eqy said...

♥ thanks byk2 Afne sebab publishkan award followers kak wa kat blog ni. terharu sangat rasanya...

♥ alhamdulillah, Afne pun sama breastfeeding juga. Akak ni tengah main kutu dgn Aishah utk pump Medela Freestyle. Memang anak ketiga ni akak bersemangat dan alhamdulillah dari hari pertama lahirnya Aqil Sufi sehingga ke hari ini, dia masih menyusu susu kak wa sepenuhnya..

♥ sama2 lah kita membesarkan anak dengan semangat tegar menyusukan anak. A...min.

cintaKusayangMu said...

biar betik k.afne..smpi stim tgk susu sndiri..tu baru tgk susu...adeh otal blue yellow lak di mlm2 begini...hehehe

mama_umar said...

gilomu stim nengok susu sendiri,hahahaha

Afne said...

nora - tu gambo lama masa zaman nenen hana. yg skrg ni (haziq punya) dh berterabur dlm freezer kena susun elok2.

ude - ye ude, harap2 tercapai misi at least exclusive bf utk 6 bln ni.

kak wa - tq ye award tu. bestnya akak nnti dpt pakai FS. afne ngidam je la hehe

qis - lain kali mlm jgn tgk susu nnto otak jd kunin hahaha

zet - stim lain la weehhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...