Sunday, February 28, 2010

Gambar Tempoh Hari

belek2 kamera td br perasan ada few gambo masa kt kg. ni kira dh takde koje la kan ptg2 gini. eddy dh blk johor.. double h tgh tido..

ni gambo masa otw blk kg

 haziq steady je dlm car seat.. good boy!

mak oooiiii.. apa pasal kamu tayang hidung kemik kembang tu nak ooiiii

pieceeeeeeee.. aksi wajib hana lately

cuti pnjg (9 hari) aritu mmg tak ke mana2 stay kt kg je.. plg tidak keluar ke yong peng atau  ke pekan cari brg & jln2 ke rmh FIL. Selebihnya cuma ddk rmh mak, layan tetamu yg tak putus2 dtg tgk Nur Aneesah Maisarah, mkn mnm tido ternak lemak hahahaaaaaa mmg tak dpt berjalan ke mana2 sbb eddy sbk ulang alik segamat-yong peng uruskan keje. 

pape pun mmg seronok dpt mkn mcm2 kt kg.. homemade terubuk masin (ala2 terubuk Sarawak), homemade ikan putih kering (ala2 ikan masin le), bubur merah (tanda syukur aneesah tanggal pusat), pengat labu+keladi+jagung+sagu. 4-5 kotak limau tetiba lesap tanpa dikesan (ni hana punya keje hahahaaaa).

ni plak gambo cucu2 tok odin & tok enon (atok & maktok la tu)

 
happy btl hana humaira
haziq.. kamu selalu buat ibu tingat kt ayah huhu
maklong rindu la kt aneesah

  
"ni baby aneeshah" (pelat2 hana)

 
my precious.. my love

sblm cuti tu mmg bajet dpt brg kt kg..

set petit girl & puzzle (1 set puzzle adam punya). beli dr bai (akak mcm nk plak kid's place boy set tu hehe). tq ye bai, akak puas hati beli brg2 ni ;)



set romper carter's... kiri utk haziq, kanan utk aneesah. rege termurah so far. cpt2 klik kedai diyana. beli saiz utk 12 mos tp dh ngam kt haziq huhu

 
backpack powerpuff girl, buku & pensil mewarna, buku bergambar fruit & vegetables. hana sgt bangga dpt backpack powerpuff girl tu. sesapa dtg cpt2 dia tayang.. "ni beg hana..." hehe


ni makde punya keje hasut ibu double H.. konon2 soh hntr dia gi kedai baju tp last2..



p/s : few bloggers mengadu & some of them buat entry dlm blog diorg dpt komen2 -ve psl brg2 yg diorg beli & share dlm blog. jgn fikir apa yg kita beli & share nk tayang semata, setidak2nya kita bantu promote blogshop/peniaga secara tak langsung. no need pertikai etika org lain berblogging. cuba2 la pndg dr sudut +ve k...??


8 comments :

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita pun beli romperz dari dayana .. alahai salah ek if kita tyg brg2 yg beli .. sometimes leh share + exchage info dgn kengkawan .. bkn niat nak manayang .. adehh

Afne said...

diana, afne mmg suka pakaikn rompers sbb sng & cpt bila nk tukar diaper. klu jln2 pn suka bwk 1 pcs sbb takyah nk carik mana seluar mana baju hehe

ntah le diana, manusia ni byk ragamnya. ada saja tak puas hati dgn org lain.

NURUL said...

yeay!betul!!bukan kite sesaje nak 'buy and blog'...kite nk tolong pomot kedai depa, kan??

kid's place tu tggal 1set jek lagi..kalo nak, buleh simpankan..sampai umo haziq 2 thn...ekekekekkkk

**budak yg slalu kutuk2 blogger dlm blog dia tu dah hilangkan 'shout mix box' dia..sbb dia tgh peknen, ada yg sound 'kesian baby dlm perut tu dlm mak mulut longkang mcm ko' hahaha...padan dgn batang idung dia!!!

Afne said...

yazzzzaaaaaaaa hahaha

bai, betul nk simpankan? hehe. akak nak tp nk komen kat blog kedai bai tak lepas2 je knp yea? nk sms dh expired lak prepaid nya. haziq skrg dh pakai baju2 setahun. tak lama lg dh blh pakai kot. bai nk poskan ke cane? kasi total baper ehh.

tu la.. lain kali berhati2 bila publish/posting yg blh mencederakan hati & perasaan org.

Jaja said...

perghh..geram aku tengok set romper tu..cute giler..
bila la aku nak pi beli pulak utk anak..huhuhu

oh...ada eh isu2 langau? tahpape la diorang nih =(

Afne said...

ja, ko apa lg? cpt2 la bikin adik utk qistina hehe. sian dia sesorg pastu leh ler order romper utk adik dia ekeekkkk

ooo ko panggil langau ekk? heheh

NURUL said...

mcm bese r..nnt pass kat umah k.afne jek..30hengget jek.. ;)

Afne said...

bg acct no nnti akak transfer k ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...