Tuesday, March 30, 2010

Ini Rusa Hana :)

vavavaaaaaaa.. smlm ptg sampai ke mlm mmg tak menang tgn k. blk keje singgah giant cari brg. sampai je parking lot trs angkut kotak parcel dgn jinjing beg2 plastik giant kalau cenggini ari2 mau naik muscles nih!. kemudian jemput hana trs bgtau ibu dh bawak balik rusa tp kena psg dulu.. hana apa lg menceceh tanya mcm2 dh tak sbr nk tgk tp gi tgkt 16 amik haziq dulu.

sampai rmh tak sempat nk ddk trs kelentang kelentung msk kt dapo. tgk jam dh 7.30 mlm trs mandi, solat maghrib & susukan haziq. dpt call dr eddy tanya rusa dh psg ke? huhuhu.. br nk rileks ni. lps mkn bersuapan 2 beranak baru le amik bekas allen key yg dipinjam dr abg chik save duit tak yah beli utk psg menatang ni hehe.

hana dh pusing2 ntah brp kali sbb tak sbr punya psl.. jom lyn gegambo ni

hana klu soh posing mmg #1.. haziq dh mula sbk dtg dkt


haziq ddk dlm walker main diam2 kt blkg tp hana.. korg tgk tgn dia tu!


ibu garu kepala jap mikir nk psg hehe pada hal sonang jo


ok la kan.. dh ada rupa body ngan kepala rusa


taraaaaaaaaa.. tak sempat ibu nk snap rusa tu secara solo




happy sungguh hana.. haziq dh merengek mintak nenen


korg nk tau.. masa afne terkial2 memutar skru guna allen key tu hana siap komplen lg.. "ibu ni, lambat la.." hahahhaaaaa maklum le ibu ni tak pandai bertukang. dh siap naik baru hana kata "kaceh buuu..". hati ibu mana yg tak gembira tgk anak happy mcm tu. tq ayah.. belikan hana rusa ni. walaupun rembat brg 2nd dgn rege RM68 (yea.. tak koser perabih sampai beratus semata2 nk serbu ikea beli menatang ni) tp afne puas hati sbb mcm brand new kilat milat lg tp hana dh pakaikan bedak kt rusa wakakakaaa.

haziq mcm biasa la tido awal.. hana punya syok hayun rusa ke depan ke blkg, tak sedar dh kul 10.15 mlm. selalunya tido sama2 ngan haziq. kasi can la hana main toy baru.. bgn pg2 td pn sbk cari menatang ni dulu hahahaa


p/s : abaikan rmh saya yg bersepah itu yea..


12 comments :

Rozy said...

wahhh bestnyaa Hana...dari nak kuda dapat rusa...

Nana said...

alamak tetiba berkenan ngan encik rusa tu hehe

Alya=Asniza +Mayudi said...

seronok nyer hana,,,,

dpt kuda sendiri yer,,tp aku selut tabik hormat spring ah kat kor,,,leh jaga 2 anak ,, dlm satu masa,,,,

kalu aku,,, mau dah jd giler,,,,

nurulazham said...

dak ajik jeles kit tgk kakak naik rusa tuh..hehe

mama_umar said...

wahhhh..best2,akhirnya dpt gak nek kuda eh rusa anak dare nih..aritupon aku ade usha2 the tottoys nih ;)

Afne said...

auntie rozy, rusa bkn sebarang rusa. nmpk tak rusa ada tanduk kerawang hehe

Afne said...

nana, kalo hang berkenan cpt2 le belikan utk damia ;)

Afne said...

mama alya, pebenda yg ko nk spring kan. aku pun mcm mak2 lain. jerit pekik kt anak jugak. tu baru 2 org weehh kang bila eddy blk kl lg 3 org aku kena jaga serentak hahaha

Afne said...

bai, ajik asik la pusing2 kt rusa. sabar ye haziq, tunggu dh pandai jln kang dh terer balancekan badan baru ibu kasi haziq naik.

Afne said...

zet, dh ayahnya beria soh beli sbb naik tebal telinga dia anak dara tanya 100 kali sehari hahaha

baru sekali ni beli brg ngan tottoys tp aku puas hati.

~ana~ said...

waaa...hana dah dpt akhir nya rusa idaman...rusa pun rusa la hana..janji bleh goyang2...

Afne said...

marilah bergoyang.. lagu kumpulan apa tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...