Saturday, March 13, 2010

Minggu Lepas

ni bkn citer terbaru.. saja kasi peram biar elok msk ranum haha! korg lyn je la picas weekend lps yg blm sempat diupdate. 

ni masa jumaat.. dh mcm F1 drivers je diorg ni langgar sana sini. 2 biji walker ni turun temurun dr zmn kak hana. btw, walker yg haziq naik tu dh pn dihantar ke rmh babysitter.



bkn sng nk snap pic haziq senyum mcm ni. dia tu kan asik dgn muka serious je..



kakak hana mcm biasa la.. bz dgn aktiviti memanjang



suka btl klu ibu pegang kamera



ni picas pg sabtu.. rmh ni pg2 mmg dh riuh dgn suara diorg tu lom kira suara ibu diorg terjerit terpekik lg hahaaaaaaa. pg tu sempat lg marinade chicken wing dh lamaaaaaaaa teringin. gambo dh msk tak sempat nk snap trs ngap panas2 hehe. puas hati dpt mkn homemade chicken wing suka suki.





hari ahad sempat2kn msk puding roti. itu pun sbb rasa syg kt roti yg dh nk expire, kebetulan ada susu segar. lps bakar, biarkan sekejap pastu sejukkan dlm fridge. mkn kosong tanpa sos kastard. dh nk bakar baru perasan tepung kastard dh hbs hehe. eddy kata next time letak kismis byk2 lg. mmm... bang, itu pun ayg dh layer kismis selapis kt dlm masa susun roti.



p/s : esok mlm eddy blk kl yeaaaaaaaa


8 comments :

Nana said...

hehe suka tgk gmbo gedik2 hana tu comei

aik kakak hana tingin nk naik walker lagi ek eeheh seb baik ada 2 xla berebut

peberet tu puding roti dah lama xbuat sedap nye

ibu emy efy eqy said...

bestnya adik beradik ni main bersama!

Afne said...

hana skrg mmg suka org snap gambo. tak hbs2 dgn piece dia tu.

walker dh tinggal 1 je kt rmh. aritu berebut gak tp hana dh faham dh.

afne pn dh lama tak buat puding roti. nsb baik sekejap je nk buat hehe

Afne said...

kak wa, mmg seronok time ok. sampai time tak ok, ibu y nk nangis waaaaaaaaaa

Afne said...

kak wa, mmg seronok time ok. sampai time tak ok, ibu y nk nangis waaaaaaaaaa

izzahazfar said...

walker akmal zah beli yg murah je ari tu...akmal dah takmo pakai dan skrg walker tu jd tokun..huhu..

comel sungguh la budak2 ni...pandai lak senyum tu..

resepi sikit..nak try la roti tu...

Afne said...

zah, walker biru yg hana naik tu pun murah je rm80 gitu la cuma yg krim biru tu mahal skit huhu

zmn hana dulu mmg beli brg serba 2.. walker, buai, tilam, toto mcm2 la. sbb letak rmh pengasuh 1 & kt rmh 1. lg pun dulu eddy selalu outstation so takkan afne nk angkut ulang alik tetiap hari brg2 tu. tp skrg buai tak guna lgsg sbb mmg takmo haziq manja klu tido kt tmpt lain.

nnti yea afne tepek resepi ;)

Mama Darwisya said...

afne,apsal kadang2x fiza tgok muka haziq mase naik walker ni sama ngan muka darwisya ek...hhehehe...mungkin sbb kepala depa botak n depa sama2x bam bam kot..ngeeeee..cube tgok bebetul..

anyway..puding roti tu nmpak sgt sedap..nak try la nnti..bole ek fiza cilok resepi afne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...