Thursday, April 29, 2010

Bila Kaki & Tangan Tak Reti Duduk Diam

ada aku kesah org nk kata aku buy & blog benda2 yg aku beli? hahahhaaaaaaaa

ok, drying rack ni br sampai kejap td. hohohooo.. sgt happy ok ada menatang ni. leh tlg sidai segala botol/teats/bottle ring/breastpump hehe..



brand new dgn rege murah, rembat dr Nurul Azham's Shoppe. brp rm? hehe.. RM33 termasuk penghantaran. klu kt luar jual lps diskaun pn dlm RM36.++. ok, blh kasi potong dlm wishlist. (& tambah wishlist baruuuuu). aikk?? benda murah camni pn masuk wishlist ke? k, drying rack mmg afne perlukan tp takde la mcm penting sgt2 so blh beli later on. dh bbrp kali afne berurusan ngan tokei ni mmg bgs service nya. mula2 beli baju hana & 2 set wood puzzle. pastu beli set baju utk haziq size 2y. siap hntr sampai rmh hehe.. tp ni kena simpan dulu sbb agak bsr. tq bai (promote free tau takde komisyen ekekekkkk)


ni le kan.. bahana klu tgn tak reti diam dok klik2 blogshop ada saja la yg nk dibelinya. abih tu ddk kg hbs buat keje ngemas/msk/lyn anak, ngadap lappy je la. last day kt kg sempat ajak eddy & bawa anak2 gi beli brg2 rmh kt care4 bt pahat. tak thn le weehhh tgk booth jual blouse.. rembat 2 helai & beli jam minnie mouse utk hana (alaaaaa jam hana tertinggal dlm kereta acik ali, nk nangis hana cari mlm td), sepasang suit utk hana & sehelai t-shirt utk haziq (dua2 corak belang2).

jumaat 2 mggu lps (sblm mc seminggu tu) kaki gatal je kan teman kak ros gi ikea. teman la kononnya.. alih2 terbeli benda2 ni hahahaaa. hanger tu borong sampai 4 tp takleh lwn tokei borong lg bykkkkkk






kt sana mkn meatball.. perghhh siyes sedap weeehh!! naik senak amik meatball 10 ketul sampai tak hbs mkn. lain kali amik yg 5 ketul sdh..

mcm ada lg benda nk rembat tp sabar lah duluuuuuuuuuuu


12 comments :

~ana~ said...

afne, drying rack tu sama dgn ana punya..tp afne beli murah la tu..ana beli bbrp bln yg lepas kat jusco rm36++...

sudu2 colorful tu ana pun berkenan tp cam banyak sgt la kalau nak beli...tp berbaloi la beli sbb murah kan..:)

iz-AnN عبداللطيف said...

aku sukalah hanger tu...leh gantung shawl...

Afne said...

ana, tu psl afne rembat sbb murah. tau2 dh kt depan mata hehe. saja beli set sudu+garfu+pisau tu byk2 tinggal kt kg skit. suka hana pakai. asik2 nk guna sudu manjangggggg

Afne said...

izan, bkn takat shawl, tudung awning, tie, stokin, bra ngan sepentot pn blh hahahaaaaaaaa

nurulazham said...

tq2..coz mempomot blogshop kite..heheheh...

Delima said...

aku tk penah senak mkn meatball ikea weh.. rasa tak cukup je 10 ketul tu.. wakakakakkaa

Afne said...

fiza, mmg sedap recommended!

mama_umar_maryam said...

huwaaaa..tingat kek daim =(..best weh hanger bulat2 tu..skg ni ikea lenmcm sale nye,heheh

izzahazfar said...

afne,tlg belikan rak tu boleh..?rege berapa yek..?memang perlu sgt..kat penang takde la

Afne said...

bai, pomot tlg kwn2. yg penting svc & brg memuaskan hehe

Afne said...

zah, rak tu akak beli dr blogshop kwn. cuba zah tgk website mybbstore ada jual rm39.++. time sales dlm RM36.++. mybbstore ada delivery.

Afne said...

zet, aku tak mkn kek daim. aku amik yg choc ball ada kelapa tu. sedaaaappppppppp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...