Monday, May 17, 2010

KWN BARU LAPPY

sehari slps beli ini, eddy kata nk cari printer (murah2 je) utk kegunaan kerani cum secretary dia kt rmh (afne la tu). lorr.. apesal tak ckp awal, alang2 dh sampai sg wang (& kawasan sekitar) tu blh la survey apa patut. so otw blk keje tu singgah giant beli brg dapo, kebetulan ada kedai jual peralatan komputer.. tgk 2-3 kedai harga lbh kurg sama je.

smlm gi midvel bawa anak2 jln cuci mata.. kebetulan ada pameran peralatan komputer & handphone kt ruang legar tp harga lbh bajet la plak kan. singgah harvey norman trs rembat ni..

kak ros jgn buat tuduhan melulu.. aku beli A4 paper sendiri tau! kang tak psl2 jd isu kt office hehe


 


ok la tu kan, beli yg simple (asalkn blh print, scan & copy) utk kegunaan kt rmh. so, mulai skrg.. lappy & printer mesti dgr kata tuan & berkhidmat dgn cemerlang.

anak2 ibu yg memasing dh penat

haziq bdk bambam

kakak hana yg dh lena..

kemain happy hana dpt jam baru siap ejek ibu.. "ibu takde jam upin ipin" hahaha. best kan bdk zmn skrg.. mcm2 pattern jam ada kt pasaran, tekan button biru kt tepi keluar gmbr mcm projector kt bhgian sblh.


p/s : oooo ada org dh remind 2-3 kali soh make over company profile dia hehe..


14 comments :

rossysweety said...

tak tuduh...bagi ingatan kepada kat ko dan yang lain....huhuhu...

nurulazham said...

kak kpot..
abg eddy x keje polis lg dah ke?
dah beralih bidang kah??
heheh..

Afne said...

kak ros, jgn buat isu nnti org lain terpalit sama hahahhaaaaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah tabur duit lagieeeeeeeeeeeeee ;-)

Afne said...

bai, polis..? sapa kata dia keje polis? hehe

rezeki kt tmpt lain la bai, tu yg pjj skrg ;)

~ana~ said...

cantik nya jam tgn hana....auntie pinjam bleh?...:)

Afne said...

diana, tabur utk yg perlu. tu pn eddy yg beli. kita tukang pakai je hehe

** atie + aisyah ** said...

wah... bestnyeeeeeeee

Afne said...

atie, bertambah keje kt rmh huhu

mama_umar_maryam said...

pasni lajula keje print2 nih,heheh,sng kan..

Intan Azmira said...

kak, bg phone no..nak tanya pasal RS x pon miss call intan 019-3858565

Afne said...

auntie ana, tak boleh! ni jam hana..

Afne said...

zet, deskjet je sdg2 la kelajuan tak mcm laserjet berdesup hehe

Afne said...

intan - done.

HAPPY BABYWEARING ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...