Monday, June 21, 2010

HAZIQ @ 10 MONTHS

mcm tak caya anak bujang saya dh pn masuk 10 bln pd hari sabtu yg lps. seakan msh baru lg baru mengandungkan & melahirkan haziq. tetiba lak ibu rasa hemo-hemo nk menitik airmata uuwaaaaaaaa....

perkembangan haziq setakat ni;
  • 2 bln lg yeyaeaaaaaaahhhhhhhhhhh genap setahun ibu bf haziq. lalalalaaaaaaaaaaaa
  • dh pandai tepuk tgn! pantang dgr org nyanyi tepuk amai-amai.. ehhh dgr semua lagu pn dia tepuk tgn gak hehe.. bila tgh berdiri dgr lagu, tak dpt tepuk tgn (sbb tgn tgh paut kt mana2) ditepuknya apa jugak benda yg ada dpn mata hahahhaaaaaaaa
  • pandai buat muka geram ketap gigi dgn badan gigil tgn cengkam kuat2 mcm thn mrh hahahhaaaaaaa. lwk bila tgk haziq buat mcm tu. tak sure la mmg semua bdk mcm ni ke hape cos hana dulu masa baya haziq pn suka buat camni.
  • byk mulut tp takle se-peramah kak hana hehe. korg kan tau haziq jns pendiam dgn muka serious kan. tp afne notice sejak ddk kat taska (since early april), haziq dh kuat menceceh dlm bahasa baby tu laaaa
  • khusyuk dh tgk tv. blh geng kak hana bila ada fav cartoon tgh ditayangkan. ibu bukak je dvd barney atau nursery rhymes tu sungguh2 pandang tv sampai ibu lalu pn buat dekkk je.
  • setiap pagi bila ibu nk tinggalkan haziq kat taska mesti dia menangis. dh tau nk kena tinggal yea haziq?

ibu tak sbr nk tgk haziq jln bertatih.. kak hana dulu 10 bln lbh dh pandai jln sendiri.


8 comments :

iswatie "colours of life" said...

Happy 10months Haziq!

ibu emy efy eqy said...

semoga haziq sentiasa ceria...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sila letak gambar terkini...mekasih...

mama thieya said...

hik2.. jgn emo2.. nanti haziq pelik.. naper lah mama aku semacam ni.

Afne said...

tq wati :)

Afne said...

tq kak wa, cpt je dh 10 bln huhu

Afne said...

izan, aku tau dh ko mesti komen gitu hehe.. sama2..

Afne said...

mama thieya, klu afne hemo-hemo kompom hana yg terlebih byk bertanya haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...