Tuesday, June 22, 2010

KAD UTK AYAH

kali ni giliran eddy dpt kad dr hana sempena sambutan hari bapa. actually dh dpt kad ni since jumaat lps tp baru sempat nk update dlm blog huhu (super duper bz punya weekend!)..

bangga sungguh eddy senyum kembang kempis bila hana sungguh2 tunjuk kad ni (last year cuma ibu je yg dpt sempena hari ibu). trs tepek kt fridge sebelah kad2 yg ibu dpt dr hana & haziq ;)

 ayah dpt kereta oren siap tinted kaler biru & kuning dgn no. plate yg ditempah khas hehe


p/s : eddy dh blk kg mlm td.. esok pg2 ada urusan kt jps. semoga Allah permudahkan semuanya, amin.

p/s/s : mmmm.. nmpknya cancel le panjat genting weekend ni.


4 comments :

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

jom la panjat genting ngan aku weii

Afne said...

klu aku ikut ko sapa nk pegang haziq weehhh. tak merasa le aku nk main2.

~ana~ said...

afne, ana pun plan nak g genting..hr tuh dah beli dah voucher hotel kat 1st world, last2 burn gitu je sbb dia ada valid date n kitaorg bz sgt2, x sempat nak g..hu3x..

Afne said...

ana, rugi nyaaaaaaaaaaa

takpe la, kitorg pegi lain kali bila eddy free.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...