Sunday, September 5, 2010

CHECK UP DOUBLE H

gmbr takde kena mengena dgn tajuk hehe..


belek2 blog baru perasan last month tak update pn perkembangan hana & haziq. tak sempat pn yea kot. maklum la bln 8 aritu amik cuti ehsan lama (hampir 2 mggu) pastu sbk dgn keje baru. hari khamis yg lps bawa double H check up kt klinik kesihatan. sepatutnya kena dtg appointment 26/08 tp kebetulan hari tu bdk2 ni blm btl2 baik demam+flu+batuk so terpaksa postponed. pergi ber3 je sbb eddy dh blk ke johor hari rabu uruskan penghantaran bekalan.

sampai klinik jam 8.00 pg, nsb baik tak ramai org. tunggu dlm 10 mnt trs dipanggil. 2 beradik ni sgt la aktif dlm bilik rawatan. sorg nk panjat katil la, sorg nk naik kerusi la...

hana humaira - berat naik skit je. mkn byk.. mkn mcm2 tp dh baka keding so naik pn skit je. aktif tak igt2. berat skrg 12 kg. nurse remind bg ubat cacing.. esok lusa pergi beli zentel kt farmasi.

muhamad haziq - berat pn naik tak byk. berat skrg 9 kg. patut la ibu tgk mcm susut dh bdn awak. nurse kata normal since haziq melasak mcm bdk2 lain. dpt suntikan utk setahun (MMR-campak) kt lengan kiri. bravo la tak nangis pn cuma merengek skit je.

8.35 pg dh settled. mintak time slip dgn appointment date baru. kena dtg blk 02/12/2010. alhamdulillah, hana & haziq cool je tak meragam. lps hantar diorg ke taska trs zoom ke office.


4 comments :

~ana~ said...

afne, nurse kat kk tu x bg erk ubat cacing..hr tu ada mintak utk ajmal, dia bg je even ajmal x check up kat situ pun..heh3x..

Afne said...

stok dh hbs le ana. tu psl kena beli sendiri.

mama thieya said...

huhu.. tak yg pelik tu.. dalam pic tunjuk gambar shopping..siap hana pakai topi keledar lg..musykil kejup..lepas baca whole n3. baru ilang kemusykilan itu

Afne said...

mama thieya, takde gmbr diorg ber2 yg terbaru. nnti la update gmbr2 dlm troli tu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...