Wednesday, November 24, 2010

Tayang Blog Sendiri

lately, ramai blogger citer psl BE (buffered earning) kt blog memasing. kompom semua suka bila tgk kempen BE berderet dlm list earning korg kan?! acik pn suko! TQ nuffnang :)

tp entry ni bkn nk citer psl BE tp nk show off tunjuk jengjengjeng.. tgk anak panah merah tu. ada apa dlm bunga??

entry dr blog sendiri

benda ni dh happened few times tp saja la nk kecoh2 kali ni hahahaaa. sblm notice benda ni dulu, kak ros ada gak bgtau dia pn kdg2 dpt mcm ni. korg pn ramai yg masukkan nuffnang Xchange widget kan? bgs apa.. bertukar2 & promote blog kpd bloggers lain.

btw, tq la kpd kwn2 blogger mahu pun yg bkn kwn sekali pun sbb sudi singgah di blog ni (pasan glamer la tu hahahaaa). insyaallah, afne jln2 ke blog korg semula ;)


p/s : ok la.. ok la.. ni entry tanpa tujuan, saja nk isi masa lapang lalalalaaaaa


8 comments :

ciK mOt ©™ said...

aler, aku tak pernah jadi...sebab aku dah buah widget tu...
ada orang komplem semak...cehhh

Afne said...

zan, dulu aku rasa nyemak tp pastu tersuka plak.. sbb apa? sbb dr situ bertambah kwn di kalangan blogger ;)

~ana~ said...

ana pun pernah jadi mcm ni..rs kelakar pun ada..hah3x..

Afne said...

ana, afne mula2 dpt dulu cam pelik hehe. tu yg kekadang bila tgk nuffnang ada yg view blog kita dr mexico ke rusia ke us ke.. perasan glamer jap

SyaNa said...

aku tak letak pun
hehee sbb tak reti kot
sayang nuffnang sangat kan

Afne said...

syana, ko ikut je tutorial kt nuffnang xchange tu ;)

mama_umar_maryam said...

hehehe,honestly aku klu nmpk bunge tu aku minimizekan je..kt blog aku mmg xde

Afne said...

zet, dulu aku pn tak mnt cam menyemak je tp lama2 aku fikir widget tu yg kenalkn blog aku kpd blogger lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...