Wednesday, December 8, 2010

Kereta Sapa Lah Agaknya...

ptg td hbs je discussion kt office, dpt call dr kak ros bgtau ada kereta terbabas kt pntu masuk NST. seriau gak dgr. siap intai2 kt tingkap tp tak nmpk. actually tak sure pintu mana sbb NST ada 3-4 pintu masuk berpagar.

lps hntr few email & turun ke parking utk blk tgk2..

kak ros, gmbr ni khas utk ko

kereta hitam tu kereta afne. sblm tu kereta bos kecik parking kt ruang yg kosong. alhamdulillah, nsb baik kereta kitorg takde pape. ntah apa yg jadi kt driver kereta myvi tu & mcmn blh jd mcm tu yea? harap2 driver tu slmt. bhgian depan kereta myvi tu remuk teruk sampaikn btg2 pagar kaler hitam tu bengkok2 jadinya.


p/s : td agak emo skit tp dh cool by now :) lalalalaaaaaaaaaa...

6 comments :

ciK mOt ©™ said...

eh bukan kete aku...
aku kai wira sedan jek...hahaha...

eLYies said...

giler kentang..tak sayang kereta ke?

Afne said...

zan, kalo tu kereta ko tentu kita selalu kuar mkn kt NST sesama hehe

Afne said...

yies, agaknya tertekan minyak kot????

midiaida said...

hahah..sabo jek laa..kot ye nak park pun btul2 laa ckit..heheh..wat naye kete+duit jek..hahah..

Afne said...

tak tau la dot apa dh jd. jd pengajaran kt diri kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...