Saturday, January 22, 2011

DATING TENGOK WAYANG

sehari sblm cuti thaipusam tu eddy ada ajak tgk filem khurafat tp sapa la nk jagakan double H. utk tak mengecewakan permintaan suami maka berdating la kami berdua-duaan hari ni. kul 9 pg hntr anak2 ke taska. pastu sementara tunggu kereta dicuci kitorg breakfast kt kedai mamak. sampai je gsc mid valley, org dh start beratur beli tiket walaupun kaunter tak bukak pn lg. plan asalnya nk tgk khurafat tp tukar last minute tgk season of the witch.

komen? mmg best tak rugi tgk filem ni ;)

hbs je tgk wayang trs beli brg kt care4. borong 4 beg petpet (dpt 4 helai face towel saiz agak besar), susu hana, brg2 basah, bla.. bla.. bla.. ada promosi dpt la voucher bbrp keping. walaupun voucher care4 tak mcm jusco tp jd la dr tak ada kan?! voucher blh digunakan sepanjang bln march nnti.


sblm blk, isi perut dulu... kt mana lg?! rak thai la pekena clear soup tomyam kali ni amik udang tp tak baper nk nmpk udangnya & sayur campo petai (tak igt la apa nama dia). marvelous weehhhh


hbs mkn trs blk amik anak2. bila agak2nya nk tgk wayang ber4 yea? time nk tgk wayang je ada filem2 best yg kurg sesuai utk tontonan kanak2 hmmm..

masa draft entry ni, anak2 dh tido. eddy gi main badminton kt damansara. mls nk ikut sbb mlm sblm thaipusam dh ikut dia main kt serdang. erkkk.. mls sbb perut dh kenyang & nk lepak kt rmh je hehehe. oohhh.. menu dinner mlm ni simple je. ketam msk lemak cili api & sayur pak choy celur bermandi soso tiram. gmbr takde mls nk snap.

seronok plak tgk bdk2 ni tido. nk join la.. daaaaaaaaaaaa


2 comments :

midiaida said...

best sgt ke pot cite tuh???..laki aku pun dok ajak tgk khurafat..tp aku x berani laa plak..hahah..

Afne said...

mmm.. best la pd aku suka action movie. yg aku baca komen blogger ramai kata khurafat tak seram tp byk scene memeranjatkan je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...