Sunday, January 23, 2011

KALAU DAH MINAT MMG TAK BLH KATA APA DAH..

yelah, masing2 ada minat/hobi/kegemaran kan? mcm eddy ni, pantang ada masa free mmg suka main badminton. biasanya waktu mlm tp tak tentu tmpt kdg2 kt pj.. kdg2 kt damansara.. kdg2 kt serdang.. kdg2 kt desa petaling. klu kt kg tu selalunya dia main kt dewan parit yaani. baru2 ni dia suka2 masuk bertanding kt kg dpt la medal & $$$. dh mmg minat eddy main badminton sejak sekolah. selalunya dia akan ajak kitorg ikut sekali cuma kdg2 mls nk ikut sbb haziq bkn reti ddk diam. dia tgk ayah lari2 lompat2 dia pn sbk nk masuk gelanggang. penat ibu nk mengejar..

hari jumaat aritu lps hntr afne renew driving license, kitorg trs ke stadium putra utk beli tiket final terbuka malaysia. perghhh.. bersesak-sesak peminat berkumpul kt depan pintu masuk utk tgk match ptg tu. 


 
nsb baik kaunter lengang je..


haiii.. tak dpt posing sblh kereta, snap dr jauh pn jd la kan.



tgh musim piala badminton ni, klu eddy ada kt rmh mmg tv tu tayang channel sport manjang. yg peliknya bdk2 ni blh plak lyn sama. takde kecoh2 nk cartoon ke apa. buat le kopi o/teh/milo pastu sediakan kudap2 dpn tv. senyap khusyuk je eddy mengadap tv cuma tgn dia je dok hayun atas bwh kanan kiri hehe

disebabkn hari ni ayah tgk final badminton kt stadium putra, kita ddk kt rmh diam2 aje ye anak2..


p/s : ada org tu siap berangan kot2 ddk premium dpt reket ke t-shirt busuk basah  ke buat kenangan hahahaaa


2 comments :

DAFILA ENTERPRISE said...

same ler kte,,zul bsmgt waja hr 2 siap pnjam mtr mak nk g stadium ngan eddy,,nak naik keta paham2 la ssaknya,,tp sian time blk hjan,,,abis kuyup n kecut sume(hehehe),,,

Afne said...

tu le psl.. diorg ber2 sanggup naik motor sbb nk elak sesak & parking. pelik gak motor sapa yg dipinjam. kak miza, takpe kecut kejap je hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...