Wednesday, October 5, 2011

Tupai Tupai

sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua.


ahhh.. berangan la tu kekonon buat entry berilmiah hehe. takde lah, nk story mory the morning glory gi mkn2 kt tupai2 smlm. igt tak CDM unit menang persembahan masa jamuan raya fcd aritu? ramai bg cadangan beli nasi lemak ke nasi ayam ke msk2 ke bawa mkn kt office. tp bos bermurah hati tambah lg $$$ & ajak mkn kt tupai2 dgn syarat semua staff CDM kena join. ishhh.. rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari :)

sblm mkn posing dulu.. hehe



 amik je lauk apa yg kitorg suka. msk lemak ikan sembilang & kerabu mangga tu serious sedap!


 air epal asamboi terbaeeekkkk!



 bos malu2 la pulak..


amik gmbr beramai2 sblm gerak blk ke office.



 


alhamdulillah, masing2 blk ke office dgn perut kenyang. bos, terima kasih daun keladi lain kali belanja kitorg mkn lg :D


8 comments :

watyz said...

baik nye hati bos blanje makan... :)

~ana~ said...

alhamdulillah..dpt mkn freee....:)

ana pun suka mkn kat sini..x kira la lunch ke, dinner ke...

Afne said...

alhamdulillah, ada yg sudi belanja. kitorg igt duit menang persembahan tu beli mknn simple2 je

Afne said...

ana, alhamdulillah :)

sedap kan lauk2 kt sini byk lauk kg. kena la dgn selera afne.. org kg le katakan hehe

lia said...

suka masak lemak cili api kat c2, sedappp

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

waaa...
best nyer dpt mkn free..

terigt zaman dolu2... ngeh..ngeh..
mkn steamboat malam2 kt tupai2... huhu

mama_umar_maryam said...

weee beshnye..makin best bile aku tgk gambar2 ko ni afne..(bilo nk bli kamera ni ;( )

Afne said...

zet, aku ni sampai eddy kata kesian sbb amik gmbr2 kt langkawi guna hp je tu sbb dia kasi subsidi beli dslr. syg la wehh kamera olympus yg dia hadiahkan masa lps deliver dh rosak :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...