Monday, January 16, 2012

Big Red Strawberry Farm, Cameron Highlands - Part 1

mula2 kasi tayang gambar lentok abg loba2 i hahahahaaaaa...


sapa perasan haziq pakai stokin pink? itu hana punya. cari2 yg dibeli mlm sblm tu tak jumpa rupanya tertinggal dlm kereta.

amboi kemain org blkg tu lyn anak dia mkn cekelat... itu klu ibu yg buat mesti ayah tegur hehe


anak2 yg tak pernah tau penat sentiasa berkejar ke sana sini :)


hana mcm biasa lah.. tak perlu disuruh2 posing, dia sendiri akan suruh kita snap gmbr dia byk2 hehe


perjalanan dr tanah rata ke brinchang agak sesak tp kitorg lalu jln dlm melalui strawberry al-mashoor. semakin dkt ke big red starwberry farm makin sesak tp kebanyakan kereta tu menuju ke pekan brinchang.


akhirnya sampai jugak yeayyyy!!!


nama je tmpt strawberry tp snap gambo strawberry tak byk hehehhhh. memasing sbk berposing.


tgk sayur salad kt blkg tu fresh2 belaka rasa mcm nk amik trs ngap!




ini mmg jd port wajib ehh utk pengunjung tmpt ni? kena amik giliran ok nk bg hana posing kt situ. klu tak kerana dia yg beria2 takde nya ibu nk tunggu situ amik turn.




kt bhgian atas penuh dgn permainan kanak2. bg je lah anak2 main puas2 blh ibu dgn ayah ddk rilek2 jap.. naik juling tukar syiling berkoyan2 hahahahaa







mula2 plan nk beli aiskrim strawberry yg bsr tu tp beratur 15 mnt mcm tak gerak2 je sbb terlalu ramai maka kitorg beli strawberry & air je.


pergghhh tgk starwberry fresh ni! jemput mkn yea semua ;)





k, stop dulu sampai sini. more piccas in next entry ;)



8 comments :

~ana~ said...

geram tgk salad tu...best nya kalau boleh tanam depan rumah, nak mkn, petik je..hah3x...

Afne said...

ana, afne tanam kt giant aje lah heheh

:|: TinTa Kibod :|: said...

merah je aku tgk entry nih..
he he he..


:| entri baru |: Baru! 5 jenis IPAD learning..RM30 je inc pos!

wan nurul hezrina said...

masa gambar budak2 reramaituh mmg suka tgk haziq n hana..nampak mesraaa sangat dua tuh

watyz said...

o..ke cameron dia yer. patut la rumah dia ni lama sunyi...

Afne said...

ayue, bila igt blk kan rasa nk ke cameron highland lg & lg! heheheh

Afne said...

hezrina, afne pn suka tgk 2 beradik tu nmpk mesra dlm gmbr tu.

Afne said...

aty, lps cuti pnjg aritu mmg sbk sgt2. waktu lunch kt office pn jarang2 dpt upload gmbo atau update blog. kt rmh plak selalu tido awal sbb lappy bg kt kwn tlg svc kan. byk cerita nk masukkan blog tp tak berkesempatan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...