Friday, April 27, 2012

Apartment Untuk Disewa Di Cameron Highlands


tak sangka mggu lps dpt sms dr kak azimah. esok paginya dpt missed call (x sempat jwb masa tu bz). rupa2nya nk ucap terima kasih masukkan contact no. dlm blog sbb ramai yg call dia tanya psl apartment. murah rezeki kak azimah. 

fyi, apartment yg afne sewa tu utk muslim sahaja so tak perlu was2 gunakan sebarang alatan memasak. kak azimah ada byk apartment lain utk disewa. rate sewa adalah berbeza2 ikut apartment & musim (hari biasa, cuti umum & cuti sekolah). yg tu korg kena tanya kak azimah sendiri k. 

call/sms kak azimah @ 019-9408573

ni promote free k. takde dpt komisyen ke benda. kan ke sharing is caring. tp baca kak azimah nk bg diskaun giler2 tu buat afne nk ke cameron highlands lg hehe...

abg, jom kumpul duit. kita bercuti ke cameron highlands ;)




20 comments:

watyz said...

wa.. bagus tol la kan info afne ni. bertambah rezeki akak tu. alhamdulillah... :)

mama tisya said...

hah pasni afne p cameron sure dpt rege best..hehe

mama_umar_maryam said...

buat2 pegi je CH tu afne,confem akk tu kasik ko free ;),hik2.
kite tlg sikit je rezki orang,nnt Dia lapangkan rezki kitekan ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau ila puas hati dgn servise ila pun akn promote

Afne said...

aty, tlg menolong amalan mulia :)

Afne said...

errynn, ntah bila lg nk ke CH tu. jom!

Afne said...

zet, aku tak harap apa lah. just tlg promote je. tp aku suka ayat last ko tu :)

Afne said...

hi BABY(MAMA AMANA & ARIEF). TQ sudi singgah sini. mmg afne puas hati dgn apartment tu sbb tu recommend kt kwn2 :)

ARAZMIE said...

Terima Kasih bebanyak Afni. Nak gi Cameron minggu depan. Tanya uncle google nampak you punya blog. Terus call Kak Azimah dan berjaya dapat apartment terakhir cause minggu depan kan cuti sekolah+deepavali+maal hijrah.

ARAZMIE said...

Terima kasih bebanyak Afni. Nasib baik jumpa your blog dan dapat call Kak Azimah. Dapat jugak booking last appartment. Minggu depan kan cuti sekolah+deepavali=maal hijrah....leganyer...thanks a lot. :-)

Afne said...

hi arazmie, gembira dpt membantu. nnti kirim salam kak azimah yea :)

lyna said...

Ada pic apartment dia x? Nama apa apartment tu?

lyna said...

Ada nama apartment x? Pic apartment ada nk tgk.

lyna said...

Boleh x nak tgk pic apartment tu?

lyna said...

Nk tgk pic apartment

Afne said...

hi lyna, u blh refer previous entry dlm label cameron highland. atau dlm entry ni u klik kat link yg saya warnakan pink. tq.

UmmuAkmal said...

saya rasa mlm tadi mata saya dah berpinar2 sebab mengantuk.sampai tak nampak no contact kak azimah tu,hehe.tqvm afne.much appreciated.thanks juga sbb sudi komen di blog saya.

gadis tabuan ^comot^ said...

Wahh ! nak tanya ni . kalau untuk pelajar ? anggaran dalam 25 orang pelajar . cuma 6 org lelaki je ikut . jadi nak minta pendapat . boleh tak dapat diskaun agaknya kak ? saya nak buat rombongan kelas dengan kawan-II .

gadis tabuan ^comot^ said...

rakan-II saya semua melayu yang ingin membuat lawatan ke cameron higland . kami cuma ingin menginap satu malam sahaja pada 9hb febuari 2013 . masih belajar di tingkatan empat . saya cuba untuk mencari apartment yang berpatutan dgn kami sbgai pelajar dan yang boleh pisahkan lelaki dgn perempuan agar tidak bercampur . saya harap akak boleh membantu untuk bagi pendapat .

Afne said...

hi gadis tabuan.

klu utk 25 pelajar tu kena cari 2 buah apartment juga. cuba la call kak azimah kot dia ada suggestion. harap dpt membantu;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...