Thursday, January 31, 2013

Coklat & Cenderahati Dari Langkawi

ptg smlm masa adik bawa blk parcel ni.. "ehh! apesal beso sgt ni?" rasanya kirim skt je...


kemas je si pengirim balut bungkusan ni tp si penerima dh x sbr trs buka dgn rakusnya & terlihat....


waaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... byknya! ni apekehei berlebih2 pulak ni?! klu le tau camni, baik order coklat limaploh kilo blh buat meniaga kt kg ni ekekekkkkk


k, chocs daim & toblerone tu mmg afne kirim dr org yg gi holiday langkawi baru2 ni. tp kt bwh ni as souvenirs dr si pengirim td... chocs, myk gamat & fridge magnet.


sapa orgnya? bekas geng ronggeng kak ros le. tq sgt2 sanggup poskan mcm2. moga murah rezeki ko sekeluarga. ko buat mak yong terharu je tau x... kak ros kata coklat whittaker's tu sedap so mlm td mkn..


serious mmg sedap! rasa dia ala2 coklat cloud 9 gitu. byk kacang seketul2 & coklat tak manis sgt. kena la dgn piawaian tekak afne yg kurg manis ni. berebut mkn dgn haziq x cukup 1 bar hahahaaaa. selama ni cuma tau daim/toblerone/hersyey's kisses je yg best. 

seronok kan jln2 gi langkawi. plg best perabis duit kat sana. byk bnda blh borong. haiiiii... bila lah dpt jejak langkawi lg kan? igt lg kenangan manis cuti2 ke langkawi dulu :)


8 comments :

Nurulhuda Abdul Latip said...

Akak pun ada stok coklat dari langkawi pesan kawan g langkawi baru ni..

Masya said...

banyaknya.... coklat....

watyz said...

aty br balik dr langkawi. tp x perabih byk pon kat sana sbb mmg dh bajet nak jalan2 je bkn shopping. coklat pon bli x smpi rm100. hehehehe

Afne said...

kak huda, byk2 coklat.. coklat langkawi juga yg sedap dimakan kan?!

Afne said...

masya, ada yg afne kirim & kwn bg. rezeki anak2 katanya :)

Afne said...

aty, mesti x byk kena charge timbang tu. masa afne dulu beli itu ini dkt rm100 kena huhu

~ana~ said...

ana pun dpt ole2 dr kwn yg g langkawi dgn HK baru2 ni...best kan...hehehe...

Afne said...

ana, best sbb dpt brg free suka suka sukaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...