Thursday, January 31, 2013

Golden Wrap Chicken KFC

sesekali cuti msk apa salahnya kan... nk msk takat utk 2 org mkn rasa mcm x best je hahahaaaaa alasan! rasa bdn penat pun yea sbb pg2 tu dh terpacak kt bank uruskan mcm2 hal. mak, abah & adik ada urusan kt luar.. maklum le dh dkt tarikh majlis kenduri maka byk lah benda yg nk diuruskan & disediakan. eddy pulak ada urusan kt ppd segamat & muar. lps amik hana trs bawa anak2 zoom ke kfc yong peng. lama tak pekena kfc.


amik kau... order mkn mcm 4-5 org punya je hehe. mula2 igt nk order dinner plate share je lah kan 3 beranak tp bila tgk golden wrap chicken trs teringin nk mencuba. utk anak2 afne orderkan chicky meal set add on coleslaw & mashed potato. lg 1 set zinger burger tapau utk adik.



sama je 2 beradik ni... klu mkn kfc mesti serbu mashed potato dulu. senyap lah sekejap mkn berganti2 dgn coleslaw, lps tu sbk main je lari sana sini. ibu ngadap ni sampai licin ekekekkkkk....


komen? pedas tp sedap! blh lah nk kata ala2 rasa ayam keni rojes (tp mmg x blh lwn lah) cuma ayam ni extra pedas cos diorg bubuh lada sulah. ayam saiz quarter so mmg kenyang lah bantai sorg2. bwh ayam tu ada byk jagung & cendawan butang. afne amik kombo A so dpt lah mashed potato & roti. klu kombo B dpt nasi. air pun cawan saiz jumbo. pd afne berbaloi lah dgn rege RM11/set.

dr yong peng ke pt yaani bkn jauh pun... ada la dlm 15 mnt kot. sedar2 diorg dh terlentok kt blkg...


tak larat nk angkat diorg masuk bilik. tido je lah mana dan. bg diorg lena dulu sejam-sejam setengah br kejut bawa ke klinik sbb afne kena check BP selang sehari tu kan.



8 comments :

Masya said...

amboi mak yong bkn main lg selera dia... sedap x???

dya said...

kenyang lepak terussss..ngeh..ngeh

watyz said...

wa... lena kekenyangan dua bradik tu kan. mak dia x terlena ke pekena ayam suku badan tu??? hehehhe

mama_umar_maryam said...

fuhh,tgk anak2 ni mkn kfc pastu tido lena sgtt buat aku rs nk mkn kepci je

Afne said...

masya, sesekali mkn byk hahahaa. sedap :)

Afne said...

dya, dh kenyang maybe penat pn yea. dh tengahari mmg timing diorg tido.

Afne said...

aty, kang klu afne lena terlajak plak nk bgn pi klinik hehee

Afne said...

zet, ko try le golden wrap chicken ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...