Friday, April 5, 2013

Berapa Lama Nuffnang Proses Bayaran Selepas Kita Cash Out???

msti ada antara kita yg tertanya2 & tertunggu2 brp lama atau bila kita akan terima cheque slps cash out earning dr nuffnang kan?! salah seorgnya tu tentu lah saya ekekekkkkkk...

k, meh afne nk share apa yg afne tau setakat ni. fyi, afne dh pn cash out earning nuffnang utk kali ke 2 pd 28/02/13. saja pilih tarikh akhir bln sbb takmo tunggu lama hehe... ehhh mesti lah! sebut psl duit mesti semua org nk cpt kan?! 1st cash out dulu ada dlm entry ini.

disebabkan tak sbr menunggu so pd 25/03/13, afne create ticket bertanyakan brp lama masa yg pihak nuffnang ambil utk proses payment? dlm 1-2 hari gitu dpt reply dr nuffnang spt berikut;


kesimpulannya utk glitterati members akan dibayar dlm masa 30+14 hari kan? so, tunggu je lah email Payment Advice dari HSBC ;)


langkah seterusnya ialah tunggu cheque tersebut diposkan ke alamat yg korg daftarkan di nuffnang. since dia dh inform the processing & delivering by the bank will take about 2 weeks time, so marilah kita tunggu bersama2 dgn sbr :)


2 comments :

wan nurul hezrina abd halim said...

lama lagilah jawabnya takleh tak sabar mmg kena sabar..huhu

Afne said...

nurul, sabarrrrrrrrrrrrrrrrrr. dh dpt nnti berbaloi2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...