Monday, July 15, 2013

FNJ : Strawberry

bestnya dpt petik & mkn strawberry ranum manis fresh dr ladang...



buat masa skrg ni, dlm mimpi je lah afne oiiiii... tgh pantang ada hati nk fikir cameron highlands hahahaaaaa. btw, gambar2 di atas dr entry ini.

si anak dara sbk ajak ke CH gara2 pihak sekolah nk buat rombongan sambil belajar bln 11 nnti. siap ada pakej utk prasekolah lg. sorry yea hana, ibu x dpt izinkan sbb awak kecik lg & jauh sgt destinasi (walaupun kena ada penjaga ikut sama). In Shaa Allah, klu ada rezeki nnti kita pegi ke sana lg k?!

si ibu dlm pantang pn sempat lg jeling2 fnj dlm fb hahahaaaaaa. kali ni afne 'tangkap' "strawberry". antara hot color dolu2. suka kombinasi warna krim, hijau & pink kemerahan.


k, settled tudung raya. ko pusing la 1 tudung pakai baju krim pastu baju hijau pastu baju pink harharharrrr


7 comments :

rosnita zulkifli said...

amboi...berkias-kias plak dia...
bagi la dia pergi , kesian tau..sekolah adam pun nak buat rombongan gak tu..katanya ke cameron highlan gak tu..time tu omak adam yg excited lebih ..kekeke

♥cikmOt♥ said...

wahhh...tudung raya gitu kan ...

Afne said...

kak ros, org melayu kita kan pandai berkias hehe

klu hana pegi, aku le kena teman. mesti bdk lain pn mak2 je yg teman anak diorg. tp kesian pulak nk bawa baby msh kecik dgn naik bas lg. mmg teringin nk cuti2 tp nnti lah tunggu baby dh bsr sikit.

Afne said...

izan, pantang pn dlm bln puasa ada hati nk raya kan?! hehe

lia said...

wallaaaaaa ibu berpantang skng, mmg bykkk aktiviti kan he3

Afne said...

lia, pantang ddk rmh je tp online shopping on camne tuh?

watyz said...

cantik nye tudung dia... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...