Tuesday, September 24, 2013

Hadiah Hari Lahir Untuk Hana

sbnrnya kami dh belikan & dh bg lama dahhhhh... sblm raya aritu. ni gambar dlm fb masa hana sbk nk pakai inai ;)


Alhamdulillah, ada rezeki belikan rantai tgn & subang telinga baru utk hana. hana mmg suka sgt sbb dia yg pilih & of course le ikut budget kitorg hehe... tq ayah. walaupun harga emas dh turun (klu x silap masa nk raya tu RM145/gram) tp rantai tgn halus gitu pn dh telan air liur masa tgk regenya huhu...


bg hana seronok sambut birthday kt sekolah, sebiji kek & cenderahati utk kwn2. ni pun kira hadiah juga kan... ehh yeke?


blk sekolah kemain happy lg, klu lah korg dpt tgk muka bangga hana jln nk masuk kereta dgn pegang hadiah2 dr cikgu masa tu hehe... mulut dia trs potpet2 cerita sambut birthday-potong kek-dpt hadiah birthday dr cikgu-bg 'hadiah' kt kwn2 :)


dh 2 mggu ni dia asik sebut nk sling bag a.k.a handbag. katanya sng dia nk bawa lipstick klu pegi jln. sbnrnya bkn lipstick tp moisturizer lips maybelline je pun ekekekkkkk. ambooooooiiiii kemain lg dh pandai nk bergaya. bila tgk hana dh bsr mcm x caya je kan... nmpk x sbnrnya ibu dia yg x sedar diri tu dh tua kahkahkahhhhh


12 comments :

~ana~ said...

happy birthday hana humaira..moga menjadi anak yg solehah dan kebanggaan ibu dan ayah..

sorry auntie wish lambat, bz la hana..insyaallah next week kita jumpa erk...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Zara pun selalu bawak slingbag nak letak ntah apa2 barang, lotion dan sebagainya..Happy Birthday Hana!

lia said...

da besar da anak dara sulung ko....

Afne said...

tq auntie ana. tak sabo nk jumpa korg semua :)

Afne said...

kak huda, skrg ni pakai baju mix & match sendiri. x mo dh ibu pilih kan. cpt btl anak2 membesar kan :)

Afne said...

lia, pejam celik pejam celik dh 6 thn. rasa br je lg lahirkan dia.

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Dah besar ... Pandai nak bergaya ...

Afne said...

hani fadhlina, tu la kejap je dh bsr.

Masya said...

teruja betl hana sambut hari lahir tahun ni...

Afne said...

masya, hana tu mmg setiap masa teruja hehe

watyz said...

hepi belated besday dear.. sori lmbt x pasan...

Afne said...

tq auntie aty :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...