Monday, September 23, 2013

Happy 6th Birthday Hana Humaira!

Hana Humaira, slmt ulang tahun yg ke 6 yea syg. ibu doakan yg terbaik utk hana. "moga hana dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan, jd anak solehah yg berjaya di dunia & akhirat, amin"


 haziq sbk nk interframe...


amboooiiii... time baik siap peluk2, main sama2, tgk tv baring sebantal. time berebut toys ibu yg bertukar jd hijau hahahaaaa


pantasnya 6 thn berlalu. msh segar dlm ingatan pengalaman melahirkan & komplikasi slps melahirkan hana. tak sangka bayi yg lahir dgn berat 2.44kg dh nk masuk darjah 1 tahun depan. ibu syg hana sgt2. btw, ibu syg semua anak2 ibu. tak lbh tak kurg. korg adalah sebenar-benar harta ibu ayah di dunia & akhirat.

msh igt entry warna warni? afne prepare sedikit cenderahati utk hana bg pd kwn2 sekolah hari ni...




klu blh nk tambah bbrp jns lg tp 'menteri kesihatan' tak luluskan gula2/lollipop/cekelat. gotong royong anak beranak & hasilnya...


40 bekas ngam2 utk kelas pra 6 thn & 5 thn termasuk cikgu2 & pembantu2. blh la tu kan buat seronok2 hana kt sekolah. plus, kek utk dipotong kt sekolah hari ni lbh kurg dgn kek birthday yg kami tempah last year...



hehe... ibu pulak yg tak sabar2 nk dgr celoteh hana time jemput dia blk sekolah nnti. dh bgtau awal2 kt dia thn dpn darjah 1 ibu tak buat mcm ni lg tau. giliran abg haziq pulak, In Shaa Allah.

Alhamdulillah, buat masa ni settled dh bab birthday hana. next month bz dgn next plans pulak. moga Allah permudahkan urusan kami, amin.

last but not least...

HAPPY 6th BIRTHDAY HANA HUMAIRA :)


2 comments :

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Ya Allah, Kau terangilah hati anak ini dalam mendalami ilmu dunia & akhirat.. Kau jadikanlah dia anak yang solehah, yang menjaga solat dan agamanya ... Menjaga kebajikan kedua ibu bapanya ... Menjaga kebajikan mereka yang memerlukan ... Tidak sombong dan pandai menjaga diri ... Ameen ...

Afne said...

amin, amin ya rabbal alamin.

tq hani fadhlina :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...