Tuesday, November 26, 2013

Tawaran Kemasukan Ke Kelas Prasekolah Sesi 2014

korg msh igt entry gambar passport utk borang permohonan memasuki kelas prasekolah?? Alhamdulillah, haziq berjaya diterima utk kelas prasekolah 2014. afne terima surat ni masa hari akhir persekolahan aritu. 


siap dgn lampiran senarai bayaran utk prasekolah. rasanya itu blm termasuk bayaran utk kain bahan pakaian hari jumaat sedondon utk pelajar lelaki & perempuan (baju jumaat 2012 & baju jumaat 2013) & yuran mkn (masa hana aritu byr 1 thn trs).


bila dh start cuti sekolah, afne blh sgt sgt terlupa utk hantar semula surat terima tawaran tu. weekend yg lps ni masa kemas2 drawer office br perasan then call cikgu prasekolah. fuuuuhhhhhhhhhhhhh lega, katanya blh hantar anytime sbb nama haziq mmg dh daftar ke ppd & surat terima tawaran tu sbg syarat je :)


isnin kelamrin eddy dh hantarkn surat tu ke sekolah. ni afne tgh cuba bayangkan haziq pakai kemeja uniform prasekolah. msti segak comei anak ibu. tp x dpt bayangkn mcmn cikgu nk handle haziq yg pecicilan tu hehe...


4 comments :

rosnita zulkifli said...

sekarang ni sibuk dgn persiapan sekolah anak-anak...pejam celik pejam celik , haziq dah pun nak sekolah dah...tak lama lagi si honey plak...tak lama lagi dpt si honey dpt adik ...huhuhuh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

waa., sure best sekolah prasekolah dlm suasana real sekolah nantie ;-)

Afne said...

btl lah kak ros, aku dh list down apa brg nk beli. kena buat appointment dulu dgn 'menteri kewangan' yg tgh sbk memanjang time dia free br best shopping x suka terkejar2. lmbt2 kang tkt saiz plak x de kan.

bab hani dpt adik itu blm ada peruntukan tambahan. kena tunggu usul 'menteri sumber manusia' kihkihkih

Afne said...

diana, afne lak berdebar2 bila memikirkan haziq nk bersekolah. dia bab kwn2 tu takde masalah cuma blh ke dia fokus dgn apa yg cikgu arahkn huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...