Friday, October 10, 2014

11 CPUV Campaigns

salam jumaat semua :)

igtkan hari ni x mo update apa2 dlm blog tp sebaik saja check akaun nuffnang yg jumlah sejemput tu trs lalalalaaaaaaa tgk 11 iklan cpuv bergelek bergilir2 dlm blog! ngeeeeeee... elehhhh br 11 pn ko dh kecoh2, org lain puluh2 kot. x pe lah ni konon2 dlm sejarah 11 cpuv sekaligus gitu. TQ nuffnang :)


dan2 tu lah trs edit bubuh kotak merah bagai hehe... ok lah tu ada sikit penambahan dr minggu lps walaupun cuma bbrp puluh sen kihkihkihhhh

errr afne oooiii... sbk2 update blog ni dh tgk ke jam pukul brp skrg? pi masakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jap jappppp.... ku blogging bkn kerana duit, tp dpt le buat beli cekelat kudap2 time blog walking 'rmh' korg. slmt berhujung minggu kwn2. k, nk msk :)


2 comments :

rosnita zulkifli said...

perhggg...lagi gier !! yg tu atas tu bile nak cashout??

Afne said...

giler jakun lah kejap sbb ada 11 hahahaaa

yg atas tu aku mcm nk cash out kan jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...