Saturday, February 6, 2010

Ikea Loopy Beads


dh lama sgt2 nk belikan hana ikea loopy beads tp kaki ni tak terjejak je kt ikea tu. bila tgk kt blogshop mesti booked atau sold already. mungkin dh rezeki hana kot, kebetulan isnin mlm selasa tu tgk Tiabarney ada pulak 1 loopy beads (RM30 dgn Gdex) yg available. hana siap kata "ibu.. nk tu! nk tu!". pg2 esoknya call eina (tokei tiabarney) trs booked & buat payment. the next day (pg rabu) dh dpt. cpt tul eina buat penghantaran ;)

ni aksi pertama hana dpt loopy beads...


tak sangka loopy beads ni sebesar ni. seronok tgk hana tolak all the beads turun naik pusing2. selain tu blh juga kenal warna. educational toys camni ibu tak kisah le belikan (beli patung barney dulu tu sbb hana minat sgt). toys lain yg org bg pn dh penuh sebakul (bakul laundry terpaksa dikorbankan jd bakul toys hana).


p/s : cd otw wuhuhuhuuuuuuuuuu


6 comments :

Manjakusayang said...

lama dah kimm cari benda ini. eh, afne tiabarney tu masih beroperasi ker. Bagi kita link dia. Coz, link yang kita ada tu cam dah berbulan tak apdate!

Afne said...

kimm, klik je perkataan tiabarney yg ada dlm entry ni ;) mungkin yg kimm biasa tgk tu yg lama punya.

amie said...

dh lama gak cari utk alisha.. afne.. nak gakkkk.. bli online ke ni..?

Afne said...

amie, aku kan ratu online (pasan! haha)

ko rajin2 tgk blog tiabarney ngan secondbargain. aritu nmpk secondbargain ada lg rm33 tp tak sure skrg dh sold ke blm.

zety said...

menan beads ni ade kt bilik paed budak2 ni,jd utk tenteramkan umar nk kene cucuk dulu bg die men beads ni dulu,heheh,skg turn maryam lak kene cucuk,sonokla umar men sambil tgu =)

Afne said...

zet, hana klu gi klinik dia sbk main rocker yg henjut depan blkg tu. ishhh.. takkan aku nk beli tu jugak? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...